LG 26LK330

Dacă v-ați gândit vreodată să achiziționați televizorul LG 26LK330 vă spunem că faceți o alegere foarte bună. Datorită tehnologiei DivX puteți avea parte de o calitate superioară atunci când doriți să vizionați filmele de pe internet. O altă calitate specială a acestui LCD este sistemul „Voce Clară II” care amplifică și îmbunătățește automat sunetul, chiar și atunci când apar zgomote pe fundal.

Chiar dacă are prețul unui televizor de 81 centimetri LG 26LK330 este un televizor care vine echipat cu foarte multe opțiuni și setări care vor face ca vizionarea să fie cu adevărat inedită. Foarte multă lume înainte de a cumpăra un produs e interesată de perioadă de garanție cu care vine acesta. De aceea și în acest review voi preciza că producătorul oferă o perioadă de 24 de luni, însă contracost aceasta poate fi extinsă cu încă 12 sau 24 de luni.

LG 26LK330 deschisLG 26LK330 deschis din lateralLG 26LK330 dintr-o parte

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

La capitolul design LG 26LK330 se prezintă cu o margine foarte subțire și un design uni-layer, mai pe scurt design marca INFINIA, design pe care îl veți mai întâlni și pe televizoarele premium de la LG. Are două difuzoare stereo, ascunse în această carcasă foarte subțire, cu o putere de 2×10 wați. Iar pentru o calitate mai bună a sunetului dispune și de câteva caracteristici speciale precum: Voce Clară II, Decodor Dolby Digital și Infinite Sound.

Ecranul televizorului LG 26LK330 măsoară o diagonală de 66 centimetri. Acesta este recomandat pentru o cameră de apartament sau o cameră de dimensiuni mai reduse. Calitatea imaginii este HD adică la o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixeli. Nici nu cred că era nevoie de Full HD având în vedere că diagonala nu este una chiar foarte mare. Contrastul dinamic este de 30000:1 iar aspectul la imagine este de 16:9.

Este dotat și cu senzor inteligent care reduce consumul de energie analizând lumina mediului ambient și ajustează în mod precis backlight-ul televizorului. Are și player multimedia incorporat, cu ajutorul căruia veți putea reda fișiere multimedia (audio, video și foto) direct de pe USB sau hard disk-ul extern. Ca o concluzie la finalul acestui review, acest televizor este perfect pentru persoanele ce își doresc un televizor simplu de manevrat fără prea mult opțiuni și setări care nu își au rostul la un televizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.