Televizor LCD LG 32LD465

Televizorul LG 32LD465 dispune de o rezolutie FullHD de 1920×1080 pixeli pentru o claritate video incredibila si culori vibrante. In comparatie cu rezolutiile SD, ai o claritate video de pana la 5 ori mai buna. Iar in comparatie cu HD Ready 720p, nivelul de detaliu este dublu. Imaginea FullHD reprezinta singura solutie pentru a experimenta filmele de inalta definitie Blu-Ray si jocurile noi la nivelul maxim de detaliu.

Noul LG LD465 dispune de un design modern elegant, cu rama neagra lucioasa, ce se potriveste perfect in orice sufragerie. Sistemul SIMPLINK de la LG poate controla toate dispozitivele AV LG conectate, cu o singura telecomanda. Apasand tasta SIMPLINK de pe telecomanda puteti porni si controla toate dispozitivele conectate prin HDMI. Cand televizorul este oprit, se opresc automat si toate dispozitivele AV conectate la acesta.

Acest LG 32LD465 are o diagonala de 81 cm, contrast dinamic de 60 000:1 si o iesire pentru sunet de  2 x 10 W. Ca si caracteristici speciale putem mentiona urmatoarele: On/Off  Timer, Smart Energy Saving, Sleep Timer. Formatele USB(video) suportate de acest LCD : DIVX HD prin MKV, mp3, jpeg.

Vezi review, pret, poze, imagini, pareri si detalii despre Televizor LCD LG 32LD465

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.