Televizor LG 32LK330

Vă prezentăm astăzi televizorul LG 32LK330, un televizor ce folosește tehnologia LCD și care în această perioadă îl găsiți la un super preț. În plus acesta dispune și de sistemul Picture Wizard II, un sistem de reglare a calității imaginii, elaborat de cei mai buni experți în calitatea imaginii și cu senzor inteligent care ajută atunci când lumina din încăpere se schimbă, reglând automat imaginea de pe ecran pentru a vă bucura de cea mai bună vizionare.

Acesta este un televizor foarte bun și ca preț dar și ca performanță, acesta fiind foarte asemănător cu alt model de la LG și anume modelul LG 32LK450. Singura diferență ar fi prețul, LG 32LK330 având un preț mai mic cu câteva sute de lei. Probabil diferența de bani o face design-ul televizorului și nu caracteristicile acestuia. Însă pentru persoanele ce nu sunt interesate de design televizorul prezentat în acest review este potrivit.

LG 32LK330 din fataLG 32LK330 din lateralLG 32LK330 dintr-o parte

 

 

 

 

 

Apasă aici pentru preț, detalii și alte poze …

Dacă tot v-am spus mai sus că este un televizor lcd ieftin, acum trebuie să vă spunem și cam ce funcții are acest televizor. LG 32LK330 dispune, bineînțeles de sistemul Voce Clară II, un sistem ce îmbunătățește și amplifică automat sunetul intervalului de frecvență al vocii umane pentru că dialogul să poată fi auzit atunci când apar zgomote de fundal. De asemenea, poate fi personalizat cu un nivel de reglare nou, cu 12 trepte, însă acest sistem îl găsim pe mai toate modelele de la LG.

E bine de știut că acesta nu este un televizor Full HD ci doar unul HD Ready, adică 720p. Dar asta nu reprezintă un dezavantaj decât doar pentru cei care sunt pasionați spre obsedați de așa ceva. Userii normali ce își doresc un televizor pentru a vedea câteva filme sau a se uita la televizor nu vor observa nici o diferență.

În plus, în descrierea acestui televizor găsim și tuner digital de tip DVB-T, DVB-C cu care veți recepționa posturile în format digital și player multimedia integrat cu care puteți vizualiza foarte ușor poze, filme sau chiar și melodii în format MP3. LG 32LK330 are un consum de 70 Wați, ceea ce e foarte bine pentru un televizor cu o diagonală de 81 centimetri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.