Panasonic TX-L32C3E

Acum este foarte usor sa vizionati imagini in miscare si statice la rezolutie Full HD cu ajutorul slotului pentru carduri de memorie SD. Este suficient sa introduceti cardul SD in slot, iar fotografiile si inregistrarile video Full HD vor fi afisate pe ecranul mare al televizorului dumneavostra VIERA. Functia VIERA Link permite folosirea mai multor echipamente AV doar prin telecomanda televizorului VIERA, prin simpla interconectare a acestora printr-un cablu HDMI.

Televizorul LCD Panasonic TX-L32C3E are o diagonala de 80 de cm, tehnologie LCD, display Panou LCD IPS-alpha, contrast natural, aspect imagine 16:9 si rezolutie de 1366 x 768. Pentru ca sunetul sa fie pe masura asteptarilor dumneavoastra, cei de la Panasonic au adus acestui LCD Dts Digital Out, Dolby Digital Plus si V-Audio.

In ceea ce priveste calitatea imaginii, acesta are doua caracteristici care il fac sa fie mai special, cum ar fi : Vreal Plus si Panel Drive 50 Hz. Mai puteti gasi la LCD-ul  Panasonic TX-L32C3E si Q-Link, Blocare Acces Copii, EPG, VIERA Link, Mod Game, Inchidere Programabila, VIERA Image Viewer, VIERA Tools si Multi Window PAT.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.