Panasonic TX-L37U3E

Chiar dacă în ultima perioadă când a venit vorba despre televizoare am auzit numai de LG, Samsung și Sony, e bine de știut că mai sunt și alți producători destul de importanți pe această piață. Un exemplu ar fi și Panasonic. Modelul despre care vom vorbi în acest review este TX-L37U3E, un televizor foarte bun cu un preț rezonabil – recomandat celor care vor doar un televizor foarte bun – adică fără internet și fără 3D sau alte prostii de genul asta.

Acest model este unul premium, și nu doar pentru că arată ca un televizor scump, ci și pentru că este confecționat din materiale de bună calitate și are câteva funcții pe care numai televizoarele din această categorie le au. Garanția oferită de Panasonic este de 24 de luni (2ani) dar dacă vrei o poți prelungi cu încă 12 sau 24 de luni, desigur contracost. Deci dacă crezi că vrei să îl păstrezi mai mult de 2 ani e bine să fii precaut și să alegi unul din acele pachete.

Panasonic TX-L37U3E din dreaptaPanasonic TX-L37U3E deschisPanasonic TX-L37U3E din stanga

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Ca și aspect Panasonic TX-L37U3E pot spune că arată bine, ca orice alt televizor din zilele noastre. Însă se poate observa și o mică diferență între colțurile de sus și cele de jos. Cele de sus formează un unghi de 90 de grade, iar cele de jos sunt foarte puțin rotunjite. Ce mai îmi place este că led-ul care îți indică dacă este închis sau deschis este unul destul de mare oferind astfel un aspect diferit față de majoritatea televizoarelor care pentru acest lucru folosesc doar un simplu led.

Pe partea de audio, Panasonic TX-L37U3E are în dotare două difuzoare stereo cu o putere de 2×10 wați. Însă producătorul ne asigură că televizoarele VIERA livrează sunete la cea mai bună calitate audio datorită tehnologiilor V-Audio , care dispersează spațial sunetul canalelor stânga-dreapta pe baza unui algoritm analogic. Plus că se găsesc și câteva caracteristici speciale precum: Virtual Surround V-Audio și Dolby Digital Plus pentru o calitate a sunetului excelentă.

Display-ul este unul tip Panou LCD IPS-alpha cu o diagonală de 97 de centimetri. Folosind această tehnologie, panoul IPS Alpha de la Panasonic le permite privitorilor să se bucure de imagini bogate în detalii, cu culori vii și aspect natural indiferent de locul pe care îl au în fata ecranului, cu gradații complete și deviații de culoare minime. Rezoluția maximă pe care acesta o poate afișa este de 1920 x 1080 pixeli, deci vorbim despre un ecran Full HD.

La capitolul caracteristici Panasonic TX-L37U3E vine pregătit pentru acțiune cu: tuner digital incorporat (pentru recepționarea posturilor TV în format digital), player multimedia incorporat (introduceți cardul SD în slot, iar fotografiile și înregistrările video Full-HD vor fi redata fără probleme), Mod Game ( timpul de răspuns mai rapid al imaginii face ca senzațiile din timpul jocurilor video să fie și mai reale) și Blocare Acces Copii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.