Philips 32PFL5404H/12

Cu siguranță veți ramâne plăcut impresionați de televizorul LCD Philips 32PFL5404H/12 cu diagonală de 81 de centimetri, și asta nu doar datorită designului modern pe care îl are, ci și a tehnologiei revoluționare de care dă dovadă.

Începem prin a vă spune că acest folosește tehnologia LCD, având o calitate a imaginii HD, cu o rezoluție maximă de 1366 x 768, dar și o caracteristică pe care nu o întâlniți la orice televizor și anume Pixel Plus HD (este o tehnologie de procesare a imaginii care permite vizionarea de imagini intense, naturale și realiste. Rezultatele sunt imagini extraordinar de naturale, cu detalii și adâncime incredibile, din orice sursă HD).

Philips 32PFL5404H /12

Philips 32PFL5404H /12

Philips 32PFL5404H /12

 

 

 

 

 

Vezi prețul, poze și alte detalii aici …

Philips 32PFL5404H/12 are incorporat și tuner digital care acceptă semnalele DVB-terestru şi DVB-cablu pentru formatele MPEG-2 şi MPEG-4, recepţionaţi programe TV de înaltă definiţie la o calitate excepţională. Mai mult, cu Common Interface Plus (CI+) beneficiaţi de conţinut premium de înaltă definiţie direct pe televizor.

În plus acest televizor dispune și de conector USB care vă va permite accesul la fotografii jpeg, fişiere de muzică mp3 şi fişiere video de pe majoritatea memoriilor USB (dispozitiv de memorie din clasa USB).  Trebuie doar să introduceţi USB-ul în slotul din partea laterală a televizorului şi accesaţi conţinutul multimedia utilizând browser-ul de conţinut de pe ecran. Acum puteţi viziona şi partaja clipurile video, fotografiile şi muzica.

Philips 32PFL5404H/12 beneficiază de sistemul Easylink. Este necesară o singură telecomandă pentru a utiliza funcţionalităţile principale ale televizorului şi dispozitivele conectate. HDMI realizează o conexiune RGB digitală necomprimată între sursă şi ecran, pentru o calitate optimă a imaginilor. HDMI utilizează protecţia la copiere HDCP. Cu 2 intrări HDMI în spate şi 1 intrare HDMI pe partea laterală a televizorului, puteţi conecta mai multe surse HD, de exemplu, un set-top box, un player Blu-ray, o consolă de jocuri sau o cameră video digitală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.