Samsung 26D450

Dacă în articolele precedente am vorbit despre televizoare 3D, Smart TV și alte gadget-uri de ultimă generație, în acest articol vom vorbi despre un televizor simplu și eficient. Este vorba despre Samsung 26D450, un model destul de nou lansat de producătorul coreean, care face partea din categoria de televizoare entry level. Adică nu găsim tehnologii gen 3D sau conexiune pentru internet, ci doar ce este cu adevărat necesar unui televizor modern, din zilele noastre.

Eu zic că prețul cu care acesta se vinde este unul foarte bun (click aici pentru a verifica prețul) mai ales că este vorba de un televizor marca Samsung, într-un cuvânt un televizor de calitate. De asemenea consumul de energie este de numai 85 wați în modul standard și 0.3 wați în modul standby. Eu zic că este un consum destul de bun, ținând cont și de faptul că este un televizor cu display LCD și nu LED.

Samsung 26D450 deschis din fataSamsung 26D450 in cutie

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Legat de aspect acesta arată foarte bine, având același design ca și Samsung 32D450, fratele mai mare cu diagonala de 81 de centimetri. Se va încadra perfect în orice cameră a locuinței dumneavoastră, indiferent că este așezat pe mobila modernă sau pe perete acesta va arată foarte bine chiar și atunci când este închis. La capitolul audio Samsung 26D450 este dotat cu două difuzoare stereo cu o putere de 2×5 wați care își vor face treaba perfect. Plus că vine și cu câteva caracteristici superioare precum Dolby Digital Plus, Dolby Pulse și SRS Theater Sound, toate pentru o experiență audio ca la cinema.

Ecranul măsoară 66 de centimetri (26 de inch, de aici și numele) și folosește tehnologia LCD. Rezoluția maximă care o poate afișa este de 1366 x 768 (HD Ready) cu un aspect al imaginii de 16:9. Cred că este perfect pentru un televizor cu diagonală de 66 centimetri, chiar nu era nevoie de Full HD. Prea multe nu sunt de spus despre acest ecran, poate doar că mai vine și cu DNIE+ Picture Engine și Wide Color Enhancer ca și caracteristici superioare.

Samsung 26D450 are incorporat și tuner digital DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* cu care, dacă sunteți în rețeaua RCS-RDS veți putea recepționa posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor. Playerul multimedia incorporat este unul de bună calitate, și vă va permite să redați fișiere video aproape orice format cu subtitrare, audio dar și foto direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.