Samsung 32C530

Televizorul Samsung 32C530 este la ora actuala cel mai vandut televizor. Cumparand acest televizor in aceasta perioada beneficiati de o promotie. (Prelungitor Bachmann 6 prize, Protectie copii,Cu Intrerupator, 1.5 m)

Oricine poate spune ca televizorul propriu are cea mai clara imagine. Dar numai optiunea Full HD 1080p are detalii si rezolutie duble fata de televizorul HDTV obisnuit. Reda culori de o bogatie nemaintalnita si detalii vii. In plus, corecteaza si erorile din continutul cu definitie standard.

Nu mai aveti nicio scuza pentru a lasa toate fotografiile si secventele video digitale grozave la adapostul camerei. Cu Samsung HDTV, aveti nevoie doar de un cablu de conexiune USB. Pur si simplu il conectati si apoi puteti utiliza televizorul. Se poate folosi si la colectia dvs. muzicala. Asa ca filmul poate incepe oricand.

Aveti nevoie doar de un cablu pentru a conecta televizorul la celelalte surse audio si video de care dispuneti. Slotul HDMI va permite sa importati continut variat, fara comprimare, inclusiv imagini si videoclipuri din camerele video digitale si PC-urile multimedia. Acum va puteti bucura de toate acestea pe un ecran HD lat.

Afla pretul si mai multe informatii despre televizorul LCD Samsung, 81cm, FullHD, 32C530

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.