Samsung 32C550

Oricine poate spune că televizorul propriu are cea mai clară imagine. Dar un televizor poate avea cea mai clară imagine numai cu opțiunea Full HD 1080 pixeli. O opțiune unde veți observa detalii și rezoluție dublă față de televizorul HDTV 720 pixeli obișnuit.

Acesta va reda culori de o bogăție nemaintalnita și detalii vii. În plus, corectează și erorile din conținutul cu definiție standard. Bineînțeles că televizorul Samsung 32C550 dispune de această opțiune și vă poate oferi cele mai clare și vii imagini, toate acestea pe un display cu o diagonală de 81 centimetri.

Samsung 32C550 din lateral pe acasa tvSamsung 32C550 din fataSamsung 32C550 din spate

 

 

 

 


Vezi prețul, poze și alte detalii aici …

Acum vă puteți bucura cu ușurință de sistemul dumneavoastră Home Theater. Anynet+ vă oferă posibilitatea de a controla printr-o singură apăsare toate dispozitivele audio și video compatibile Samsung conectate prin HDMI. Acum nu mai aveți nevoie de o masă plină de telecomenzi: este suficientă o singură atingere.

Nu mai aveți nicio scuză pentru a lăsa toate fotografiile și secvențele video digitale grozave la adăpostul camerei. Cu Samsung 32C550 HDTV, aveți nevoie doar de un cablu de conexiune USB. Pur și simplu îl conectați și apoi puteți utiliza televizorul. Se poate folosi și la colecția dvs. muzicală. Așa că filmul poate începe oricând.

Aveți nevoie doar de un cablu pentru a conecta televizorul la celelalte surse audio și video de care dispuneți. Slotul HDMI vă permite să importați conținut variat, fără comprimare, inclusiv imagini și videoclipuri din camerele video digitale și PC-urile multimedia. Acum vă puteți bucura de toate acestea pe un ecran HD lat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.