Samsung 32C350

Marea majoritate a persoanelor din ziua de astăzi când sunt în căutarea unui televizor LCD prima dată se uită la prețul acestuia. Însă nu la asta ar trebui să se uite prima dată ci la raportul dintre calitate/performanță și preț, deoarece televizorul este un bun pe care îl veți păstra câțiva ani buni iar dacă vă bucurați la câteva sute de lei probabil peste un an sau doi veți vrea ceva mai bun.

Astăzi vă prezentăm televizorul Samsung 32C350, un televizor ce folosește tehnologia LCD și are un raport performanță/calitate/preț foarte bun. De aceea îl recomand persoanelor ce vor să cumpere un televizor LCD ieftin dar care să nu fie „chel”. În plus este un televizor Samsung, deci de la început vă puteți da seama că este un televizor bun de o calitate și un design deosebit. Este un televizor asemănător la preț și design cu Samsung 32D450, deci înainte de a îl achiziționa puteți arunca un ochi și pe acesta deoarece sunt asemănătoare.

Samsung 32C350 panoul de comanda Samsung 32C350 din fata cu tipla Samsung 32C350 mufe din spate
Vezi mai multe poze, preț și detalii aici …

La capitolul audio Samsung 32C350 este un televizor care nu este făcut pentru a asculta muzică deoarece are o putere de ieșire a sunetului de numai 2 x 5 Wați față de cum au restul televizoarelor 2 x 10 Wați. Însă și acesta are câteva caracteristici speciale ale sunetului precum: Dolby Digital Plus și Dolby Pulse. La capitolul video acesta are un display de 81 de centimetri, are o calitate a imaginii doar HD, deci nu este un televizor Full HD și  are o frecvență de 50 Hz.

Însă Samsung 32C350 are tuner digital de tip DVB-T, DVB-C ce vă va ajuta în recepționarea posturilor digitale și HD fără a mai fi nevoie de un decodor în plus. Are și player multimedia însă poate reda numai fotografii de pe adaptor usb sau de pe hard disk extern. Consumul maxim de energie al acestui televizor este de 95 de wați iar consumul în standby este de sub 0,50 Wați. În plus acesta dispune și de foarte multe carcteristici speciale precum: 1 tuner PIP, Channel List USB-Clone, Căutare automată de canale, Auto Power Off, Programare alarmă, EPG, Modul de jocuri, Digital Noise Filter și Teletext.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.