Samsung 32D550

Cu televizorul Samsung 32D550 veți fi mereu mai aproape de realitate. Televizoarele Full HD de la Samsung oferă o rezoluție dublă față de televizoarele HD TV standard, pentru imagini realiste, cu texturi îmbogățite, care vă captivează mintea și vă îmbogățesc experiența vizuală.

În plus conectivitatea avansată vă permite să vă bucurați de întregul dumneavoastră conținut digital și de interacțiuni, în același loc. Tehnologia AllShare de la Samsung 32D550 conectează wireless televizorul dumneavoastră la toate dispozitivele digitale compatibile DLNA, transferând conținutul stocat pe acestea direct pe ecranul televizorului. Utilizați cele patru intrări HDMI pentru a conecta dispozitive non-wireless. Tehnologia ConnectShare Movie vă permite să conectați un drive USB sau un hard disk extern direct la televizorul  dumneavoastră pentru vizionarea filmelor.

Samsung 32D550 din fata

Samsung 32D550 din fata cu imagineSamsung 32D550 din lateral

 

 

 

 

 

Vezi prețul, mai multe detalii și poze aici …

Aspectul televizorului dumneavoastră ar trebui să vă completeze experiența de vizionare și să vă înfrumusețeze casa. Ecranul LCD-ului beneficiază de designul excepțional Crystal TV de la Samsung, inspirat de frumusețea unui apus de soare. Realizat dintr-un material unic, roșu-negru, care își modifică subtil culoarea în condiții diferite de iluminare, conturul televizorului conferă frumusețe și căldură oricărei camere. Turnat, cu o formă perfectă și cu o ramă ultrasubtire care încadrează ecranul, completează efectul elegant.

Imaginile care vă întrec așteptările reprezintă un standard datorită LCD-ului. Motorul HyperReal crește definiția și îmbunătățește performanța, pentru cele mai vibrante și deosebit de clare imagini – este experiența Full HD pe care o așteptați. Rezoluția Full HD de 1080 pixeli produce imagini de două ori mai precise decA¢t televizoarele HDTV convenționale; tehnologia Wide Colour Enhancer dispune de algoritmi complecși care fac culorile să fie mai realiste ca niciodată.

În plus Samsung 32D550 are în dotare și un player multimedia integrat care vă va transforma televizorul într-un sistem Home Theater a€“ pur și simplu conectați unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.