Samsung 32D450

Aspectul televizorului dumneavoastră ar trebui să vă completeze experiența de vizionare și să vă înfrumusețeze casa. Ecranul LCD-ului beneficiază de designul excepțional Crystal TVde la Samsung, inspirat de frumusețea unui apus de soare.

Samsung 32D450 este realizat dintr-un material unic, roșu-negru, care își modifică subtil culoarea în condiții diferite de iluminare, conturul televizorului conferă frumusețe și căldură oricărei camere. Turnat, cu o formă perfectă și cu o ramă ultrasubtire care încadrează ecranul, completează efectul elegant.

Samsung 32D450 din fataSamsung 32D450 din lateralSamsung 32D450 dintr-o parte
Vezi mai multe poze, preț și informații aici …

Televizorul LCD Samsung 32D450 are o diagonală de 81 cm, imagine HD și contrast ridicat, DNIE+ Picture Engine și  Wide Color Enhancer, oferindu-vă imagini de excepție. Ca și caracteristici superioare de sunet  la acest Samsung LE32D450G1WXBT veți găsi Dolby Pulse, DTS 2.0 + ieșire digitală, Dolby Digital Plus, SRS Theater Sound și conexiuni HDMI, slot CI, intrare RF, D-SUB, SCART și intrare audio PC (mufă mini).

Veți fi cu siguranță încântați de ceea ce ține de designul acestui televizor Samsung 32D450, dar și de tehnologia revoluționară ce-l caracterizează. Pe lângă tot ce v-am menționat mai sus, mai putem adăuga și câteva caracteristici speciale, cum ar fi: EPG, echilibrare automată volum, programare alarmă, mod jocuri. Căutare automată de canale, teletext (TTXT), oprire automată, temporizator pentru oprire automată, Anynet+ (HDMI-CEC) și 1 tuner PIP.

Și ca totul să fie perfect, ținem să precizăm pentru cei ce au plăcerea de a vizualiza filme, poze sau chiar și pentru cei ce doresc să asculte muzică, faptul că televizorul de la Samsung este dotat și cu player multimedia plus tuner digital de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* pentru recepționarea posturilor TV în format digital.

2 thoughts on “Samsung 32D450”

  1. Pingback: Televizor Samsung 32C350 review cu preț și păreri
  2. Trackback: Televizor Samsung 32C350 review cu preț și păreri
  3. Pingback: Televizor Samsung 19D450 review
  4. Trackback: Televizor Samsung 19D450 review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.