Samsung 40D6100

Depășiți experiența clasică, și treceți la cu totul și cu totul altă experiență, cea 3D. Pentru că nu a fost niciodată mai ușor și mai ieftin în a avea un televizor 3D de ultimă oră chiar în camera dumneavoastră. 40D6100 face parte din categoria Smart TV de la Samsung, adică televizoare inteligente cu multe funcții și opțiuni care vă vor face viața mai ușoară dar și experiența vizuală cu adevărat deosebită.

Cred că deja știți că televizoarele 3D au devenit din ce în ce mai accesibile oricui, astfel că, cu banii cu care cumpărai acum câțiva ani un LCD simplu și fără prea multe opțiuni, astăzi iți poți cumpăra un LED 3D cu o diagonală atât de mare încât iți va încărca tot peretele. Chiar dacă nu foarte multă lume întreabă, este bine de știut și de perioada de garanție a unui produs. În acest caz, producătorul vă oferă o garanție de 24 de luni, dar după cum bine știți aceasta poate fi extinsă cu încă 1 sau 2 ani.

Samsung 40D6100 deschis

Samsung 40D6100 din spate

Samsung 40D6100 pe perete

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Fiind un televizor premium, nu ne putem aștepta decât la un design pe măsură. Nu cred că mai e nevoie să precizez că arată bestial, se încadrează perfect în orice cameră a locuinței dumneavoastră. Este și foarte ușor, cântărește numai 14.2 kilograme, deci poate fi foarte ușor de montat pe perete și va fi perfect pentru un living modern. Și nu numai că este foarte ușor, dar este și foarte subțire, fără suport are o grosime de numai 3 centimetri iar cu suport 25.5 centimetri. Imaginați-vă numai să îl montați pe perete că la grosimea sa va fi mult mai subțire decât un tablou.

Sistemul audio cu care Samsung 40D6100 vine este unul de ultimă generație. Are două difuzoare stereo cu o putere de 2×10 wați. Conform producătorului, tehnologia de redare în profunzime de la Samsung produce sunetul 3D la fel de vast și de realist ca în cinematograf, pentru o experiență audio atât de captivantă încât veți uita că priviți la televizor. Nu cred că va fi exact că la cinema însă cu siguranță este un sistem performant, care va înlocui sistemele audio externe tip 5.1.

Partea cea mai importantă la un televizor, ecranul este unul cu o dimensiune de 40 de inch, iar prin transformare în centimetri acesta măsoară cam 101 centimetri, 1 metru. Calitatea imaginii este Full HD, deci o rezoluție maximă de până la 1920 x 1080 pixeli cu un aspect al imaginii de 16:9. Printre funcțiile mai importante se numără și Auto Contrast 3D, funcție care utilizează tehnologia avansată de redare pentru a îmbunătăți impresia de adâncime 3D și pentru a produce imagini vaste, surprinzător de realiste.

Samsung 40D6100 are tuner digital tip DVB-T, DVB-C, deci veți putea recepționa și posturile TV în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor extern sau mediabox. E bine de știu că deocamdată acest lucru este posibil doar dacă sunteți în rețeaua RDS-RCS. Normal că are și player multimedia incorporat, și chiar unul foarte performant cu care veți putea reda orice fișier multimedia (audio, foto și video – avi, mkv, divx cu sau fără subtitrare) direct de pe stick-ul USB sau hard disk extern.

Samsung 40D6100 are și conexiune pentru internet de tip Wireless Ready – asta înseamnă că vă veți putea conecta la internet doar cu ajutorul unui adaptor wireless compatibil cu acesta. Însă dacă nu aveți reteaa wireless în casă vă veți putea conecta la internet și cu ajutorul portului RJ45, adică prin fir. O dată conectați la internet veți avea acces la funcția Social TV de la Samsung care vă va permite să scrieți pe blog și să discutați despre emisiunile care vă plac – prin intermediul site-urilor și al serviciilor precum Facebook, Twitter și Google Talk – în timp ce vă uitați la televizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.