Televizor LED 3D Samsung, 102cm, FullHD, 40C7000

Va prezentam astazi cu un discount de 1000 de lei un televizor ultra performant si modern, televizorul Samsung 40C7000 cu diagonala de 102 centimetri. Acest televizor are tehnologie LED, 3D, calitate imagine Full HD, aspect imagine 16:9, rezolutie 1920 x 1080 si player multimedia integrat pentru ca dumneavoastra sa puteti viziona la cea mai inalta calitate filmele preferate.

Televizorul Samsung 40C7000 are cam tot ce poate avea un televizor de ultima generatie, inclusiv performantul sistem 3D, care cu siguranta va incanta privirile dumneavoastra, redand o altfel de viziune. Culorile vii si perfect clare pe care acest Samsung 40C7000 le are, se datoreaza caracteristicilor superioare pentru imagine cu care acesta este dotat: Tehnologie HyperReal 3D, Motion Plus (200 Hz), Wide Color Enhancer Plus si Clear Motion Rate x 12.

Ca sa facem referire si putin la sunet, va aducem la cunostinta ca acesta are de asemenea caracteristici superioare, cum ar fi Dolby Pulse, Dolby Digital Plus si SRS TheaterSound. Ceea ce-l fac special si il deosebesc de celelelate televizoare sunt sistemele pentru conexiunea retea RJ45 si Wireless Ready, dar si o multitudine de caracteristici superioare pe care le puteti intalni la Samsung 40C7000 : Channel List USB-Clone, Modul de jocuri, Samsung 3D, Teletext (TTXT)
Skype on Samsung TV, Cautare automata de canale, Sleep Timer, BD Wise, Personal Video Recorder Ready, EPG, Culoare: Mystic Brown, Digital Noise Filter, Internet@TV, Anynet+, Telecomanda Wireless, 1 tuner PIP, Auto Power Off, WiFi Adaptor Support si Allshare.

Vezi review, pret, poze, imagini, pareri si detalii despre Televizor LED 3D Samsung, 102cm, FullHD, 40C7000

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.