Samsung 32D6100

Va prezentăm noul televizor cu tehnologie LED, Samsung 32D6100. Achiziționându-l veți avea propriul dumneavoastră  Smart TV cu  frumusețe clasică ce îmbogățește experiența vizuală. Cu o greutate redusă, este ușor de montat pe perete și perfect pentru un living modern.

Samsung 32D6100 are o diagonală de 81 de centimetri, calitate superioară a imaginii Full HD, tehnologie 3D, display Ultra Clear Panel, aspect imagine 16:9 și rezoluție de 1920 x 1080. Toate acestea nu ar fi suficiente fără calitatea sunetului care are sisteme Dolby Pulse, Dolby Digital Plus și SRS TheaterSound HD, dar și imaginea fiind mult mai bine definită prin intermediul Clear Motion Rate 200, Mega Contrast, Motor 3D Hyper Real și Wide Color Enhancer.

Samsung 32D6100 dintr-o parteSamsung 32D6100  din lateralSamsung 32D6100 la 120 grade

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Totul este mai simplu și mai distractiv ca niciodată, de la navigarea pe Internet la răsfoirea fotografiilor și a filmelor de familie. Introducerea experienței de vizionare 3D a creat un divertisment mai captivant, permițându-vă să evadați cu adevărat din realitate. De asemenea, calitatea excepțională a imaginii 3D a televizoarelor LED TV din seria 6 sfidează logica și vă permite să vă bucurați de filme, jocuri și de tot conținutul multimedia preferat, la cu totul alt nivel.

Nu este îndeajuns de mulțumitor un televizor care are doar un aspect frumos, ci acesta trebuie să aibă și funcții care să-l facă să fie special fără de celelalte televizoare. Și cum vă spuneam că Samsung 32D6100 chiar este unul dintre acele televizoare speciale, acesta are în dotare sisteme cum ar fi: Programare alarmă, Samsung 3D, Picture-în-Picture (1 Tuner PIP), Tehnologie BD Wise, 29 de limbi europene, Oprire automată, Mod jocuri, Time Shift, Anynet + (HDMI-CEC), Echilibrare automată volum și conexiuni RJ45 și Wireless Ready.

Samsung 32D6100 Smart TV LED are o frumusețe clasică ce îmbogățește experiența dumneavoastră vizuală. Cu o greutate redusă, este ușor de montat pe perete și perfect pentru un living modern. Plus ca acesta dispune și de funcția Social TV de la care vă va permite să scrieți pe blog și să discutați despre emisiunile care va plac  prin intermediul site-urilor și al serviciilor precum Facebook, Twitter și Google Talk asta în timp ce vă uitați la televizor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.