Televizor LG 42LV3400

Din aceeași gamă ca și LG 32LV3400 vă voi prezenta incontinuare televizorul LG 42LV3400 care este asemănător la specificațiile tehnice însă diferă diagonala, acesta din urmă având o diagonală mai mare, si anume 106 centimetri.

Acesta face parte din noua gamă de televizoare LED de la LG, televizoare cu specificații de ultimă generație dar cu un preț accesibil pentru toată lumea, de exemplu acest televizor cu o diagonală suficient de mare pentru orice cameră de apartament sau casă ajunge la prețul de 2.499,99 Lei, însă trebuie să ținem cont că este un televizor pe LED, subțire și cu un consum de energie mai scăzut față de un televizor LCD.

Televizor LED LG, FullHD, 106cm, 42LV3400 fataTelevizor LED LG, FullHD, 106cm, 42LV3400 lateralTelevizor LED LG, FullHD, 106cm, 42LV3400 spate

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Ca și fratele său mai mic 🙂 LG 32LV3400 acesta are două difuzoare integrate ascunse ce au o ieșire a sunetului de 2 x 10W însă mai dispune și de câteva setări precum Infinite 3D Surround, Voce Clară II și Decodor Dolby Digital pe care le puteți face pentru un sunet optim.

LG 42LV3400 folosește ca tip de display EDGE LED pentru o calitate a imaginii mai bună față de LED obișnuit. Pe partea video acest televizor are câteva caracteristici disponibile televizoarelor de top, cum ar fi timpul de răspuns de numai 3.5 ms sau contrastul dinamic care ajunge la 3000000:1 cu o luminozitate de 400 cd/mp. După cum era de așteptat acesta este un televizor Full HD care deține și câteva carcateristici speciale ale imaginii precum: XD Engine (îmbunătățește calitatea imaginii), 24p Real Cinema și Picture Wizard II (pentru ajustarea sau calibrarea imaginii).

Continuăm acest review și trebuie să mai precizăm că acest televizor dispune de player multimedia integrat (un lucru ce devine deja obișnuință la aceste televizoare), decodor pentru posturile digitale și HD dar și senzor inteligent (acest senzor odată activat va afișa imaginea pe ecran în funcție de luminozitatea camerei, foarte bun pentru a reduce consumul de energie dar și pentru a afișa imagini optime în funcție de lumină).

Ca o părere finală acest televizor merită cumpărat, are cam tot ce trebuie la un televizor la ora actuală şi este un televizor care doar ce a apărut pe piaţa românească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.