Televizor LG 32LE3300

Ca și celelalte televizoare din acceași gamă, televizorul LG 32LE3300 vă oferă o combinație între ceea ce înseamnă design frumos, plăcut ochilor și tehnologie avansată. Acesta poate fi încadrat cu ușurință în dormitorul sau sufrageria dumneavoastră pentru a vă face serile mai frumoase și pline de culoare.

LG 32LE3300 este un televizor subțire, ce folosește ultima tehnologie de tip LED având un consum de energie redus de doar 55.9 Wați (când este deschis) și numai 0.30 Wați când este în standby. În plus acesta dispune de o funcție ce o găsim numai pe televizoarele premiu, și anume Intelligent Sensor, care în funcție de lumina din cameră acesta reglează intensitatea display-ului, astfel veți putea economisi și energie.

LG 32LE3300 displayLG 32LE3300 cu imagine pe displayLG 32LE3300

 

 

 

 


Vezi prețul, mai multe poze și detalii aici …

Continuăm acest review și trebuie să vă spun că acest televizor pe partea audio dispune de două difuzoare ascunse, care au o putere totală de ieșire a sunetului de 2 x 10 Wați (o putere care o găsim pe majoritatea televizoarelor). Însă în plus sunetul beneficiază și de o setare care îmbunătățește și amplifică automat sunetul intervalului de frecvență al vocii umane pentru ca dialogul să poată fi auzit atunci când apar zgomote de fundal, și anume Voce Clară II.

Cum am scris și mai sus acesta are un display ce folosește tehnologia LED. are o diagonală de aproximativ 81 de centimetri, un contrast dinamic de 1000000:1 și o calitate a imaginii HD. Trebuie să știți că nu este un televizor Full HD, așa că dacă sunteți un cinefil adevărat și vreți să vizionați filmele la o calitate maximă vă recomand un televizor Full HD. Ca o alternativă a acestui televizor, tot de la LG ar fi și LG 32LD320, LG 32LK450 sau LG 32LV5500 toate fiind Full HD.

Un plus pe care îl are acest televizor este tunerul digital de tip DVB-T, DVB-C care vă ajută să recepționați posturile TV în format digital sau HD (care transmit). Alt plus care îl are LG 32LE3300 este și playerul multimedia integrat care vă va ajuta să rulați fără a mai avea nevoie de alte media playere muzică, filme sau poze. Ca o concluzie de final acest televizor merită cumpărat pentru display-ul de tip LED, tunerul digital și media player. Este un televizor simplu dar cu funcții esențiale unui televizor din anul 2011.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.