Panasonic TX-L42E30E

Dacă ești în căutarea unui televizor cu o diagonală ce îți poate acoperi un perete din casă, atunci probabil ar trebui să-ți îndrepți atenția asupra televizorului Panasonic TX-L42E30E. Este un model ce face parte din seria de televizoare E de la Panasonic. Această serie se lansează sub sloganul „Economisește energie cu imagini de calitate înaltă”, acest model având un consum anual de 97 kwh.

Nu cred că trebuie să mai scriu ceva despre Panasonic, pentru că, eu cred că toată lumea a auzit măcar o data de acest mare producător japonez. Având în vedere funcțiile de care acest model dispune, dar și de dimensiunea ecranului său pot spune că este un best buy din această categorie. Probabil singura tehnologie care nu este prezentă pe acest televizor este cea de 3D.

Panasonic TX-L42E30E inchis din fataPanasonic TX-L42E30E conexiuni in spatetelecomanda Panasonic TX-L42E30E

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Panasonic TX-L42E30E este un televizor ce folosește tehnologie LED, pentru a putea reduce consumul de energie dar și pentru a putea obține un display atât de subțire – are o grosime de 2.8 centimetri. Telecomanda este una normală, nici prea mare nici prea mică, butoanele sunt foarte bine organizate și construite dintr-un cauciuc ce nu scoate niciun zgomot la apăsarea lor. La capitolul audio acesta, ca și majoritatatea televizoarelor vine cu două difuzoare integrate în lateral, cu o putere de ieșire a sunetului de 2 x 10 wați.

Tot am scris mai sus în acest review, că are o diagonală foarte mare, acum a venit timpul să vă dezvălui cu exactitate cât măsoară diagonala acestuia. Aceasta măsoară nici mai mult nici mai puțin de 106 centimetri, adică 1 metru și 6 centimetri, iar ecranul este unul de tip IPS-alpha LED LCD Panel (E-LED Backlight). Fiind un televizor premium și calitatea imaginii este pe măsura așteptărilor, adică o imagini Full HD (1920 x 1080 pixeli) și un aspect al imaginii de 16:9. Setări precum: Intelligent Frame Creation Pro – 200 BLB IFC Pro, Motion Focus Technology, 24p Smooth Film / Playback, Deep Colour (10-bit Panel), Super Resolution, 6 Axis-3D Colour Management și Vreal vor obține o calitate a imaginilor ce nu a mai putut fi văzută până acum pe ecranele televizoarelor.

Mai departe descoperim și tunerul digital de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*, foarte util pentru recepționarea posturilor în format digital, astfel nu veți fi nevoiți să cumpărați alt decodor sau receptor pentru recepția acestora. Bineînțeles că are și player multimedia integrat, cu ajutorul căruia veți putea reda filme cu sau fără subtitrare, muzică sau poze de pe stick usb sau hard disk extern fără probleme. Are și conexiune de tip wireless ready, astfel cu ajutorul unui adaptor wireless compatibil veți putea naviga pe internet direct de pe televizor.

2 thoughts on “Panasonic TX-L42E30E”

  1. adrian says:

    Salut !

    Am o intrebare: vreau sa achizitionez un TV Panasonic si zice ca are ecran BLB 100 Hz. De unde stiu daca iluminarea e full led ?
    Multumesc.

  2. Liviu Dalin says:

    Nu are treaba iluminarea cu rezolutia, FULLHD este rezolutia 1920 x 1080 pixeli 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.