Samsung 32D5500

Daca esti in cautarea unui televizor subtire, practic si elegant dar in acelasi timp cu functii si optiuni de ultima generatie atunci poti spune ca televizorul Samsung 32D5500 este ce ai tu nevoie.

Acest televizor dispune de ultima tehnologie LED si datorita multitudinii de functii pe care acest televizor le detine il putem incadra foarte usor in categoria Smart TV.

Samsung 32D5500 fataSamsung 32D5500 lateralSamsung 32D5500

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Televizorul Samsung 32D5500 este un televizor premium, Full HD cu o diagonala a ecranului de 81 cm si cu o rezolutie maxima de pana la 1920 x 1080 avand un aspect de 16:9.

Cum era de asteptat acest televizor este echipat cu un tuner de receptie/transmisie DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4 care va va ajuta sa vizionati posturile in format digital sau chiar HD.

Iarasi, fiind un televizor premium acesta are in componenta sa si un player multimedia integrat cu care puteti viziona filme in format HD (MKV) cu subtitrare sau puteti asculta muzica direct de pe stick sau de pe un hard disk extern.

Acesta are doua difuzoare incorporate ascunse, cu o putere de 2 x 10 W fiecare si cu cateva caracteristici speciale ale sunetului cum ar fi: Sunet cinema SRS HD, Dolby Pulse, Dolby Digital Plus, DTS 2.0 + Iesire digitala.

Ca si concluzie finala, acest televizor merita cumparat pentru ca este un televizor premium cu foarte multe optiuni, insa in mare parte este destinat persoanelor pasionate de televizoare destepte cu mii de optiuni si setari, pentru restul ce cauta un simplu televizor de la samsung va pot recomanda un model mai ieftin pe care il veti gasi in categoria televizoare.

One thought on “Samsung 32D5500”

  1. Pingback: Televizor Samsung 32D5000 review cu preț și păreri
  2. Trackback: Televizor Samsung 32D5000 review cu preț și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.