Samsung UE26C4000

Provocarea oricarui ecran TV este de a recrea realitatea prin intermediul culorii si al luminii. Samsung a venit in intampinarea acestei provocari prin intermediul functiei Wide Color Enhancer Pro. Dupa analizarea fiecarui pixel, acesta este extins pana la limita sa tridimensionala. Veti obtine culorile cele mai vii pe care le-ati vazut vreodata la un televizor.

Acest televizor Samsung UE26C4000 are o diagonala de 66 de cm, tehnologie de ultima generatie LED, imagine HD cu rezolutie de 1366 x 768, aspect 16:9 si caracteristici superioare moderne care imbunatatesc calitatea imaginii, cum ar fi: Tehnologie DNIe + Frecventa: 50 Hz, Wide Color Enhancer Plus si Clear Motion Rate x 2.

Samsung UE26C4000 va ofera si un sunet de exceptie cu ajutorul Dolby Digital Plus, DTS 2.0 si Dolby Pulse. Acest are boxe integrate, iesire audio digitala optica, dar si tuner digital DVB-T, DVB-C. Si nu ca ceea ce v-am mentionat mai sus nu ar fi suficient, dar televizorul LED Samsung UE26C4000 mai are Sleep Timer, Anynet+Digital Noise Filter, Auto Power Off, EPG, 1 tuner PIP, Channel List USB-Clone, Cautare automata de canale, Teletext, Programare alarma si Mod de jocuri.

Vezi review, pret, poze, imagini, pareri si detalii despre Televizor LED Samsung, 66cm, UE26C4000

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.