Televizor LED Samsung, 68cm, FullHD, 27D5020

Doriti macar pentru cateva momente sa stati relaxati in pat, sa vizionati un film si sa aveti impresia ca sunteti la cinema? Vi se pare imposibil? Noi venim si va contrazicem si va aratam ca se poate si asta numai cu ajutorul acestui televizor Samsung 27D5020 cu diagonala de 68 centimetri. Nu trebuie sa aveti neaparat un televizor cu o diagonala foarte mare pentru a vedea un film la o calitate superioara, ci aveti nevoie de unul care sa va ofere un sunet de exceptie si o imagine care sa va lase cu gura cascata atunci cand veti vedea claritatea si luminiozitatea imaginilor.

Televizorul Samasung 27D5020 cu tehnologie LED vine si va ofera sunet exceptional cu ajutorul sistemelor Sunet cinema SRS HD, Dolby Pulse, DTS 2.0 + Iesire digitala, Dolby Digital Plus si imagini pe aceeasi masura si asta datorita Motor HyperReal, Clear Motion Rate 50 si Wide Color Enhancer Plus. Samsung 27D5020 are calitate imagine Full HD, rezolutie 1920 x 1080, aspect 16:9 si bineinteles Mega Contrast.

Pana aici suntem convinsi ca v-am impresionat intr-un mod placut cu privire la acest televizor, dar ceea ce v-am prezentat mai sus nu reprezinta totul. Acesta mai are player multimedia incorporat, tuner digital, conexiuni D-SUB, SCART, Intrare audio PC (mufa mini),HDMI, Slot CI, Intrare RF si caracteristici speciale reprezentate prin Echilibrare automata volum, Programare alarma, 1 Tuner PIP, Cautare automata de canale, Teletext (TTXT), Oprire automata, Mod jocuri, Anynet+ (HDMI-CEC) si EPG.

Vezi review, pret, poze, imagini, pareri si detalii despre Televizor LED Samsung, 68cm, FullHD, 27D5020

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.