Samsung UE27D5010NWXBT

V-ati gandit sa achizitionati un televizor cu o tehnologie de ultima generatie la un pret accesibil si cu un design care intrece orice asteptari? Venim cu solutia si va prezentam televizorul cu tehnologie LED Samsung UE27D5010NWXBT. Acesta are calitate imagine Full HD si diagonala de 68 cm, reusind sa imbine un design placut cu un Mega Contrast, rezolutie de 1920 x 1080, aspect de 16:9 si urmatoarele caracteristici superioare in ceea ce priveste calitatea imaginii: Clear Motion Rate 50. Wide Color Enhancer Plus si Motor HyperReal.

Televizorul Samsung UE27D5010NWXBT va crea atmosfera de cinema datorita calitatii imaginii, dar si cu ajutorul sunetului de cinema SRS HD, Dolby Pulse, DTS 2.0 + iesire digitala si Dolby Digital Plus. Cu siguranta acest Samsung UE27D5010NWXBT se va ridica la asteptarile dumneavoastra daca va doriti un televizor bun si cu ceva functii speciale in plus, cum ar fi: programare alarma, 1 tuner PIP, cautare automata de canale, teletext (TTXT), oprire automata, mod jocuri, Anynet+ (HDMI-CEC) EPG, echilibrare automata volum si player multimedia integrat.

Mai putem mantiona faptul ca acest Samsung este dotat cu tuner digital DVB-T, DVB-C  si cu urmatoarele conexiuni: SCART, intrare audio PC (mufa mini), HDMI, slot CI, intrare RF si D-SUB.

Vezi review, pret, poze, imagini, pareri si detalii despre Televizor LED Samsung, 68cm, FullHD, UE27D5010NWXBT

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.