Samsung 32D4010

Au trecut vremurile când un televizor era cumpărat doar pentru a viziona diferite posturi TV. În acea perioadă aspectul unul televizor nu era foarte important. Însă în tot acest timp opțiunile oamenilor s-au schimbat, iar în zilele noastre lumea vrea un televizor cu o diagonală cât mai mare, cât mai subțire, cât mai frumos, și de ce nu cu cât mai multe opțiuni și setări, chiar dacă acestea nu vor fi folosite pe parcurs.

Astăzi voi face un review unui televizor special, și nu datorită funcțiilor sale ci datorită design-ului său foarte deosebit. Este vorba despre televizorul Samsung 32D4010, un televizor alb, foarte subțire, care se încadrează foarte bine într-o cameră modernă. Nu foarte mulți producători de televizoare au ales această culoare însă cei de la Samsung au spart gheața și cred că au făcut foarte bine, deoarece cu siguranță va prinde la public.

Samsung 32D4010 deschisSamsung 32D4010 din lateral

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Pe lângă faptul că este un televizor foarte aspectuos acesta este și un televizor dotat conform standardelor din această gamă de televizoare. Pe partea de audio acesta are două difuzoare ascunse undeva în carcasă cu o putere de ieșire a sunetului de 2 x 10 wați, deci vorbim despre un sistem standard. Dar pentru o audiție mai bună în funcție de preferințele fiecărei persoane acesta vine și cu câteva setări prestabilite precum: Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, Sunet cinema SRS HD și DTS 2.0 + Ieșire digitală.

Continuăm acest review și ajungem la cea mai importantă parte dintr-un televizor. Este vorba de disply-ul acestuia, și de ce știe să facă. Samsung 32D4010 are un display cu o diagonală ce măsoară 81 centimetri, calitatea imaginii nu este Full HD, ci doar HD Ready, adică poate reda filme la o rezoluție maximă de 1366 x 768. Însă nu este asta o problemă pentru că nu se va observa nicio diferență. Aspectul imaginilor este bineînțeles 16:9. Și aici ca și pe partea de audio utilizatorul poate face câteva setări pentru o mai bună calitate a imaginii. Astfel găsim setări precum: Motor HyperReal și Wide Color Enhancer Plus.

Bineînțeles că este dotat și cu tuner digital, astfel că posturile digitale sau chiar HD vor fi recepționate fără a mai avea nevoie de alte decodoare. Are player multimedia integrat, asta înseamnă că poate reda fișiere de tip video, foto și audio direct de pe stick USB sau hard disk extern. Nu cred că acest player este foarte performant, deci s-ar putea să întâmpinați ceva probleme atunci când veți încerca să rulați un film cu subtitrare codat altfel decât știe acest player să citească. Însă pentru filmele în format uzual, gen avi, nu va fi o problemă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.