Samsung UE32C5000

Samsung HDTV va scuteste de truda atunci când faceti cunoscut talentul dumneavoastra lumii sau cel puţin familiei dumneavoastra. Transferati-va videoclipurile, muzica şi fotografiile din PC sau din telefonul dumneavoastra mobil. Fara fire si fara efort. Se conecteaza chiar cu mai multe PC-uri. Cine spune că aveti nevoie de conexiuni pentru a ajunge la TV?

Nu mai aveţi nicio scuza pentru a lasa toate fotografiile si secventele acelea video grozave la adapostul camerei. Cu Samsung HDTV, aveti nevoie doar de un cablu de conexiune USB. Este suficient sa-l conectati, apoi puteti reda, salva sau sterge instantaneu. Se poate folosi si la colectia dumneavoastra muzicala. Asa ca filmul poate incepe oricand.

Oricine poate spune ca televizorul propriu are cea mai clara imagine. Dar numai opţiunea Full HD 1080p are detalii si rezolutie duble fata de televizorul HDTV obisnuit. Reda culori de o bogatie orbitoare si detalii vii. In plus, corecteaza si erorile din conţinutul cu definitie standard. In mod cert, nu se compara cu televizorul HD al parintilor dumneavoastra.

Pagina oficiala Samsung 81CM UE32C5000

Galerie Foto Samsung UE32C5000:

 

 
 

 

 

 

In stoc
Garantie: 24 luni
Pret: 2.299,00 Lei
Cumpara acum online de la eMAG.ro si ai livrarea GRATUITA!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.