Samsung UE32D4020NWXBT

Tot in categoria televizoarelor cu un design frumos si tehnologie de ultima generatie intra si acest televizor pe care vi-l prezentam astazi si anume Samsung UE32D4020NWXBT. Acesta are tehnologie LED, imagine HD si o diagonala de 81 cm, incadrandu-se perfect  in sufrageria sau dormitorul dumneavoastra.

Ceea ce va poate oferi acest televizor Samsung UE32D4020NWXBT in privinta imaginii sunt urmatoarele caracteristici: Wide Color Enhancer Plus si Motor HyperReal, iar cum un televizor bun vine intotdeauna pe langa imagine de calitate si cu un sunet pe masura asteptarilor dumneavoastra, acesta are in dotare Dolby Pulse, DTS 2.0 + Iesire digitala, Dolby Digital Plus si sunet cinema SRS HD.

Daca tot nu v-ati convins inca de calitatile acestui Samsung UE32D4020NWXBT, va mai oferim niste motive in plus pentru care merita achizitionat. Acesta are player multimedia incorporat, oprire automata pentru serile in care doriti sa il programati si sa adormiti fara nici o grija, temporizator pentru oprire automata,1 tuner PIP, cautare automata de canale pentru a facilita munca dumneavoastra atunci cand doriti sa memorati programele,e chilibrare automata volum, programare alarma pentru a putea fi utilizat in diminetile in care doriti sa va trezeasca, mod jocuri, Anynet+ (HDMI-CEC) si teletext (TTXT).

Vezi review, pret, poze, imagini, pareri si detalii despre Televizor LED Samsung, 81cm, UE32D4020NWXBT

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.