Televizor LG 32LK530

Televizorul LG 32LK530 este unul cu un design simplu dar în același timp elegant ce va îndrepta foarte multe priviri asupra lui. Este un televizor recomandat de prețul său mic în comparație cu dotările pe care le deține.

32LK530 este un televizor cu o dimensiune a diagonalei de 81 CM, are o rezoluție de 1920 x 1080 ceea ce îl face a fi un televizor Full HD cu un timp de răspuns de numai 2.4 ms. Acesta are un contrast dinamic de 150000:1 și câteva caracteristici speciale ale imaginii cum ar fi: XD Engine, Mod expert / ISF Ready, Mod AV, Design INFINIA, 24p Real Cinema, xvyCC, Picture Wizard II, TruMotion 100.

Televizor LG 32LK530 lateral stangaTelevizor LG 32LK530 lateral dreaptaTelevizor LG 32LK530

 

 

 

 


Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Continuăm review-ul pentru LG 32LK530 și trebuie să menționam și playerul multimedia integrat (USB 2.0 MP3/JPEG/DivX HD) cu care acesta vine și care vă va ajuta să vizionati filmele în format MKV sau AVI sau poate pentru a asculta muzică. Printre dotările cu care acest televizor vine echipat putem menționa iarăși una foarte importantă și anume tunerul digital de tip DVB-T, DVB-C.

La capitolul Audio acest televizor stă foarte bine având două difuzoare cu o putere de ieșire a sunetului de 2 x 10 W și cu câteva caracteristici speciale ce vă vor veni în ajutor când veți avea nevoie. Voce Clară II, Infinite Sound, Decodor Dolby Digital sunt cele 3 setări ale sunetului cu care acest televizor vine.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.