Televizor Samsung 22D5000

Alt televizor pe care îl avem astăzi la review este televizorul Samsung 22D5000, un televizor cu opțiuni de ultimă generație și cu un display ce folosește tehnologia LED – pentru a economisi energia.

Acesta are un preț destul de mare daca ținem cont că acesta are o diagonală de numai 56 cm, si toată lumea vrea sa își cumpere televizoare cu o diagonală cât mai mare :).

Televizor Samsung 22D5000 lateral stangaTelevizor Samsung 22D5000 lateralTelevizor Samsung 22D5000

 

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii și informații …

Dar nu degeaba acest televizor are un preț mai ridicat față de restul televizoarelor din aceeași categoria ca și el. Acesta este un televizor Full HD cu un mega contrast dinamic cu un aspect al imaginii de 16:9 și cu o rezoluție de 1920 x 1080. Ca și caracteristici speciale acest televizor are: Motor HyperReal, Clear Motion Rate 50, Wide Color Enhancer Plus.

Dacă achiziționați acest televizor nu trebuie să mai cumpărați separat media player sau decodor pentru a recepționa în format digital deoarece acesta este echipat cu un player multimedia integrat (cu care veți putea viziona filme chiar și în format MKV cu subtitrare fără probleme) și tuner digital de tip DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4.

La capitolul conectori Samsung 22D5000 putem spune că este un televizor dotat având 2 porturi HDMI, intrare USB 2.0, ieșire audio digitală și ieșire pentru căști cu mufă 3.5 mm. Ca și caracteristici speciale 22D5000 are: Căutare automată de canale, Mod jocuri, Oprire automată, Echilibrare automată volum, Programare alarmă.

Ca o părere pentru cei ce sunt interesați de acest televizor, vă pot spune că este unul de calitate premium cu multe dotări iar banii cu care se vinde este justificat prin tehnologiile care sunt folosite, deci da  merită să îl cumpărați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.