Sony KDL-37BX420

Sony KDL-37BX420 este aflat in aceasta perioada la promotie, deci daca esti in cautarea unui televizor mare (are o diagonala de 94cm), un televizor bun si dotat la un pret bun acesta este televizorul pe care il cauti.

Iar daca esti un cinefil adevarat trebuie sa mai stii ca acest televior este Full HD deci vei putea viziona ultimele filme in format HD bucurandu-te de culorile vii si detaliile uimitoare cu care acesta va va impresiona.

Televizor Sony KDL-37BX420 lateral stangaTelevizor Sony KDL-37BX420 lateralTelevizor Sony KDL-37BX420

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Televizorul Sony KDL-37BX420 are o diagonala de 94 CM avand un contrast dinamic ridicat cu o rezolutie maxima de 1920 x 1080 si cu foarte multe caracteristici superioare ale imaginii precum: 24p True Cinema, Filtru pieptene 3D, 50 Hz, Tehnologie Live Colour, Reducerea zgomotului, Iluminare din spate CCFL, Advanced Contrast Enhancer.

Acest televizor va scuteste sa mai cumparati un decodor special pentru a receptiona posturile in format digital acesta avand tuner digital incorporat de tip DVB-T, DVB-C, precum si player multimedia integrat cu 3 playere dedicate precum: Player muzical USB, USB Photo Viewer, Player video USB.

La partea de conexiuni acesta „ascunde” in spatele sau urmatoarele mufe/porturi: SCART, 3 x Audio analogic, HDMI, D-SUB, Slot CI+, Intrare RF.

Si cum va spuneam la inceput acest televizor este in aceasta perioada la promotie, iar daca va grabiti il puteti cumpara cu un discount de aproximativ 350 lei plus ca primiti cadou un prelungitor Bachmann.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.