Televizor Sony KDL-40BX420

Cei de la Sony au in aceasta perioada o promotie la noua gama de LCD-uri, iar unul dintre cele mai mari si mai bune televizoare este astazi la review.

Este vorba despre televizorul Sony KDL-40BX420 care are o diagonala de 102cm si o calitate a imaginii Full HD, fiind fratele mai mare cu Sony KDL-32BX320 si Sony KDL-32BX420.

Televizor Sony KDL-40BX420 lateral dreaptaTelevizor Sony KDL-40BX420 lateralTelevizor Sony KDL-40BX420 fata

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Acesta are doua difuzoare integrate cu o putere totala de 2 x 8 W si cu cateva caracteristici superioare ale sunetului precum Dolby Digital Plus, Distrubutie verticala a sunetului.

Alte caracteristici importante pe care Sony KDL-40BX420 le detine ar fi tunerul digital de tip DVB-T, DVB-C (cu acesta poti receptiona posturi in format digital fara a mai avea nevoie de alte decodoare) si player-ul multimedia integrat cu care puteti viziona filme in format MKV fara probleme.

Singurul dezavantaj al acestui televizor ar fi ecranul care nu este unul de tip LED, deci va avea un consum ceva mai mare, insa pentru un televizor cu diagonala de 102CM e de asteptat, insa cu setarile ecologice ale acestui televizor puteti reduce consumul de energie. Conform producatorilor acest televizor consuma 123 W.

Ca si o parere de final acest televizor merita achizitionat, are un pret bun, este un televizor mare (102CM) cu foarte multe setari, este un model nou de la un producator de renume.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.