Sony KDL32EX720BAEP

După Samsung 40D6500 astăzi vă prezentăm al doilea televizor 3D (pe site-ul nostru) și anume Sony KDL32EX720BAEP. Acesta este un Smart TV cu foarte multe funcții care vă vor face viața mai ușoară și vă va oferi confortul de care aveți nevoie după o zi de muncă. Acesta are un display ce folosește tehnologia LED, ce vă va oferi imagini Full HD clare pentru TV, filme și jocuri în 2D și 3D și un consum redus de energie.

Având atâtea funcții și setări acesta are și un preț pe măsură, însă dacă îți dorești cu adevărat un televizor deștept cu care să poți sta pe internet, să te uiți la filme fără a mai avea nevoie de alte decodoare sau media playere acesta este televizorul perfect. Este un televizor nou ce dispune de toate tehnologiile apărute până în acest moment, deci dacă îl vei achiziționa îl poți păstra foarte mulți ani pentru că sigur nu își va pierde valoarea foarte mult.

Sony KDL32EX720BAEP din fataSony KDL32EX720BAEP din lateralSony KDL32EX720BAEP dintr-o parte

Vezi aici mai multe poze, preț și detalii …

Fiind un televizor din gama premium Sony KDL32EX720BAEP găsim foarte multe caracteristici speciale și la capitolul audio precum S-Force Front Surround, S-Force Front Surround 3D, S Master, Dolby Digital, Dolby Digital Plus, Dolby Pulse și Stereo A2 / NICAM. Acesta are un difuzor invizibil (cu distribuție verticală a sunetului) cu o putere a sunetului de 20 Wați (10 W x 2).

Sony KDL32EX720BAEP are un display cu o diagonală de 81 centimetri (probabil cea mai potrivită și cumpărată diagonală la ora actuală), bineînțeles Full HD și cu foarte multe carcateristici speciale precum Motionflow XR 200 (Urmăriți scene de acțiune la 200 cadre pe secundă și bucurați-vă de o imagine mai clară, cu mai puține mișcări sacadate și neclarități), 100 Hz, X-Reality, Advanced Contrast Enhancer, Live Colour technology, 24p True Cinema, Reducerea zgomotului și 3D comb filter.

Ca și toate televizoarele inteligente Sony KDL32EX720BAEP are un tuner digital de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* cu care bine știți puteți recepționa posturile TV în format digital sau HD. Are și player multimedia integrat deci nu va mai trebui să cumpărați media player extern deoarece cu acesta puteți vedea toate filmele pe care le aveți. Însă acesta având o conexiune de tip wireless și RJ45 vă puteți bucura de clipuri video de pe Internet și de servicii online din dormitor, bucătărie sau din orice altă a două încăpere. Redați cu ușurință clipuri video de pe Internet direct pe televizorul dumneavoastră utilizând Wi-Fi-ul incorporat.

În finalul acestui review vă mai spunem că acesta cântărește numai 10.4 kilograme și are un consum de energie de numai 101 Wați. Mai sus v-am enumerat caracteristicile speciale ce le are pe părțile audio și video iar acum vă vom mai enumera și numeroasele caracteristicile speciale ce le deține acest televizor precum: Picior rotativ 20, DLNA, Photo Map, BRAVIA Internet Video, BRAVIA Internet Widgets, Web browser, Media Remote (necesită upgrade firmware), Skype (necesită upgrade firmware), LightSensor, EPG, Sleep timer, On / off timer, BRAVIA Sync, Control Parental, USB Photo Viewer, USB Music Player, USB Video Player, USB HDD Recording, Picture Frame mode.

One thought on “Sony KDL32EX720BAEP”

  1. Pingback: Televizor Samsung 32D5800 review cu preț și păreri
  2. Trackback: Televizor Samsung 32D5800 review cu preț și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.