Televizorul LCD Horizon 26H100

Nu sunt prea multe caracteristici ca să enumerăm pentru acest televizor însă un lucru sigur putem să îl precizăm și anume că acest televizor este probabil cel mai ieftin televizor cu o diagonală de 66 centimetri. Pentru cei ce vor un televizor cu o diagonală mai mare dar la un preț la fel de redus recomandăm Horizon 32H100. Însă pentru persoanele ce își doresc un televizor în adevăratul sens al cuvântului, adică fără alte prostii gen 3D sau conexiune internet acest televizor este perfect.

Horizon 26H100 este televizorul ideal pentru o cameră de apartament sau chiar și pentru o bucătărie puțin mai mare. Nu folosește tehnologii de ultimă generație precum LED însă putem bănui că are un consum de energie mic datorită diagonalei sale destul de mică. Însă pentru persoanele ce își doresc un televizor în adevăratul sens al cuvântului, adică fără alte prostii gen 3D sau conexiune internet acest televizor este perfect.

Televizor LCD Horizon 26H100 cu imagine pe displayTelevizor LCD Horizon 26H100 din fata

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii și informații …

Completăm acest review cu câteva detalii tehnice despre acest televizor. Horizon 26H100 are un display ce folosește o tehnologie de tip LCD ce va afișa imagini de o claritate și o luminozitate puternică. După cum am scris și mai sus acesta are diagonală de 66 centimetri cu o calitate a imaginii HD (deci veți putea rula doar filme în format HD, nu și Full HD). În plus acesta are un contrast dinamic de 4000:1 și o luminozitate de 500 cd/mp. Ca și caracteristici speciale acest ecran are Scanare Progresivă și COMB FILTER (2D / 3D).

Continuăm cu câteva minusuri care le-am descoperit la acest televizor, însă cum am spus și la început este doar un televizor fără alte opțiuni suplimentare deci nu știu dacă chiar sunt minusuri. Dacă vreți să recepționați canalele în format digital sau HD va trebui să îi atașați un decodor separat deoarece acest televizor fiind unul ieftin nu are incorporat. Iarăși, dacă vreți să vizionați filme direct de pe televizor nici aceasta nu este posibilă deoarece acesta nu are nici player multimedia integrat, va trebui să achizionat un player multimedia și să îl atașați prin intermediul portului HDMI. Ca și caracteristici speciale acest televizor dispune de Sleep Timer și de Teletext 1000 Pagini.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.