Samsung 22D450

Cu toții ne dorim un televizor cât mai aspectos și în același timp să nu cheltuim prea mulți bani cu el. Televizorul LCD Samsung 22D450 corespunde descrierii de mai sus deoarece este un televizor cu un design simplu, elegant dar pe care îl puteți cumpăra la un preț foarte mic.

Și nu numai că arată bine dar Samsung 22D450 este un televizor cu foarte multe opțiuni și setări pe care le veți descoperi mai jos în review-ul scris de mine. Este un televizor perfect pentru o cameră de apartament, nici prea mare dar nici prea mic cu o diagonală de 56 centimetri.

Televizor LCD Samsung 22D450 lateralTelevizor LCD Samsung 22D450 suport de josTelevizor LCD Samsung 22D450

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii și informații …

Este un televizor Full HD (1920 x 1080) cu care veți fi mai aproape de realitate, oferind o rezoluție dublă față de televizoarele simple HD oferind imagini realiste care vă vor captiva și vă vor ține în fața televizorului și vă vor îmbunătăți experiența vizuală. Ca și caracteristici speciale ale imaginii acest televizor dispune de Wide Color Enhancer și DNIE+ Picture Engine. Nici pe partea audio acest televizor nu strică tradiția celor de la Samsung având un sunet cu o putere de ieșire de 2 x 3 W și cu foarte multe caracteristici ale sunetului precum: Dolby Digital Plus, SRS Theater Sound, Dolby Pulse și DTS 2.0 + Ieșire digitală.

În plus pe acest televizor veți găsi și un player multimedia integrat iar cu ajutorul unui stick usb sau hard disk extern veți putea viziona filme în format HD sau poze chiar și muzică. Pentru cei ce s-au săturat să umble cu două telecomenzi acest televizor vine cu tuner digital incorporat de tip DVB-T, DVB-C cu care veți recepționa posturile în format digital sau HD fără a mai avea nevoie de alt decodor. Fiind un televizor cu o diagonală mai mică are și un consum de energie mai mic, respctiv 60 W conform producătorului.

La final de review mai menționăm și caracteristicile speciale pe care acest televizor le deține și anume: Căutare automată de canale, Teletext (TTXT), Oprire automată, Mod jocuri, Anynet+ (HDMI-CEC), EPG, Echilibrare automată volum, Programare alarmă plus 1 Tuner PIP. Acesta cântărește numai 5.23 kilograme ceea ce înseamnă că poate fi pus și pe perete foarte ușor.

One thought on “Samsung 22D450”

  1. Pingback: Televizor Samsung 19D450 review
  2. Trackback: Televizor Samsung 19D450 review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.