Televizorul LED E-Boda Stylance 2302

Televizorul LED E-Boda Stylance 2302  este un televizor simplu, cu opțiuni necesare unui televizor fără prea multe setări care oricum nu sunt folosite, în principiu este un televizor pentru persoanele ce vor un televizor simplu, nu internet nu 3D sau alte opțiuni fără folos care sunt acum pe televizoarele de ultimă generație.

Totuși, este un televizor LED (deci va avea un consum mai mic față de un televizor cu aceeași dimensiune dar de tip LCD), este Full HD, este produs de o firmă românească și aș cumpăra acest model de televizor deoarece la ora actuală este cel mai ieftin televizor de tip LED de pe piață cu diagonala de 58 centimetri.

Televizor LED E-Boda Stylance 2302Televizorul LED E-Boda Stylance 2302 lateralTelevizorul LED E-Boda Stylance 2302 mufe

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii și informații …

Mai sus v-am descris puțin acest televizor, iar acum urmează să vă dăm și câteva detalii tehnice pe care E-Boda Stylance 2302 le deține. Display-ul este unul de tip LED (deci este mai subțire decât un LCD) are o diagonală de 58 centimetri, este Full HD (rezoluție de 1920 x 1080) are un timp de răspuns de numai 5 ms și un aspect al imaginii de 16:9.

Nici pe partea de sunet acest televizor nu stă chiar rău deoarece are o ieșire a sunetului de 2 x 3 Wați. Un minus dacă aș putea spune așa, (cu toate că la acest preț nu ar mai trebui să mai facem mofturi) este că acesta nu are player multimedia integrat deci dacă veți vrea să cumpărați acest televizor va trebui să îi cumpărați și un DVD-player sau un Player Multimedia. Iarăși un alt minus ar mai fi că acesta nu are tuner digital iar pentru recepționarea a posturilor digitale va trebui să folosiți un decodor.

Ca și caracteristici specială acest televizor are meniul în limba română, are modul Sleep Timer (îl puteți programa când să se închidă) plus că are un suport HD 480i / 480p / 576i / 576p / 720p / 1080i / 1080p deci poate rula un film în format HD la orice rezoluție.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.