Televizorul LG 32LK430

Cel mai vândut televizor la ora actuală de cei de la eMAG.ro este televizorul LCD de 81 cm LG 32LK430. Este cel mai vândut televizor la ora actuală deoarece are un preț mic în raport cu performanțele sale plus că este un televizor de firmă nu este unul NO NAME. Acest televizor se adresează persoanele ce își doresc un televizor LCD ieftin și fără prea multe opțiuni.

Cu toate că este un televizor ieftin acesta dispune și de câteva opțiuni de bază pe care orice televizor ar trebui să le aibă. Acesta are și un design foarte reușit astfel cei de la LG făcând un televizor ieftin cu un design foarte atrăgător (Design INFINIA). Pentru a vă forma o părere vă invit să vizionalizati pozele cu acest televizor atașate mai jos.

LG 32LK430LG 32LK430 poza din lateralLG 32LK430 poza din spate

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

Chiar dacă mai sus am scris despre acest televizor că este unul ieftin acesta are suport Full HD ce vă va asigura o calitate superioară a imaginii și a confortului, cu conversia la 1080p. În plus cei de la LG au adus și pe acest model opțiunea Voce clară II care îmbunătățește și amplifică automat sunetul intervalului de frecvență al vocii umane pentru ca dialogul să poată fi auzit atunci când apar zgomote de fundal. De asemenea, poate fi personalizat cu un nivel de reglare nou, cu 12 trepte.

LG 32LK430 are un display cu o diagonală de 81 centimetri și are un timp de răspuns de numai 4 milisecunde. Acesta dispune și de tehnologia LG TruMotion 100Hz (este o soluție excelentă pentru imagini de înaltă calitate, chiar și în mișcare). Conform producătorului acest televizor dispune și de un player multimedia integrat cu care datorită tehnologiei revoluționare DivX de înaltă definiție a LG, savurezi filmele de pe Internet la o calitate extraordinară.

32LK430 are și un consum de energie redus, având o diagonală destul de mare acesta consumă numai 70.1 Wați comparând cu noile modele de la LG precum LG 32LV3400 care are un consum de 80 Wați. Acest televizor dispune și de câteva caracteristici speciale care trebuiesc enumerate: Senzor inteligent, SIMPLINK (HDMI CEC), USB 2.0 MP3/JPEG/DivX HD, Navigare intrare AV, Etichetare intrări, Picior rotativ 20A°.

2 thoughts on “Televizorul LG 32LK430”

  1. mihai says:

    nu inteleg de ce toti spun ca are LG TruMotion 100Hz…
    pe site-ul producatorului nu apare specificat acest lucru:
    http://www.lg.com/ro/tv-audio-video/television/LG-led-tv-32LK430.jsp

  2. Pingback: Recomandarea Zilei: Televizoare LCD ieftine - Diagonala 81 centimetri - 24-10-2011
  3. Trackback: Recomandarea Zilei: Televizoare LCD ieftine - Diagonala 81 centimetri - 24-10-2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.