LG 32LV5500

Dacă îți dorești un televizor premium cu opțiunile unui Smart TV televizorul LG 32LV5500 este exact de ce ai nevoie. Acesta face parte din aceeași familie ca și LG 32LV3400 dar cu mai multe opțiuni și setări pe care le veți descoperi în acest review. Cu toate acestea LG 32LV5500 are un preț relativ mic față de alte televizoare din aceeași categorie ca și el. Poate singurul minus (dacă îl putem numi așa) este faptul că nu este un televizor 3D, în rest are cam tot ce are un televizor de ultimă generație.

LG 32LV5500 dispune de un ecran LCD cu iluminarea LED ce vă va reda imagini de o claritate de cristal, un negru perfect, culori naturale, strălucitoare și vii și un consum de energie foarte redus. Fiind un Smart TV te poți bucura de o multitudine de aplicații. LG îți oferă posibilitatea de a alege dintr-o gamă variată de aplicații pe cele care se potrivesc stilului tău, jocuri interactive, concepute atât pentru divertismentul individual cât și pentru momentele de distracție în familie.

LG 32LV5500 poza din lateral stangaLG 32LV5500LG 32LV5500 poza din lateral dreapta
Vezi aici mai multe poze, preț și detalii …

La capitolul audio, LG 32LV5500 are două difuzoare standard cu o putere de 2 x 10 Wați și dispune și de câteva caracteristici speciale precum Voce Clară II (Îmbunătățește și amplifică automat sunetul intervalului de frecvență al vocii umane pentru ca dialogul să poată fi auzit atunci când apar zgomote de fundal. De asemenea, poate fi personalizat cu un nivel de reglare nou, cu 12 trepte), Decodor Dolby Digital și Infinite 3D Surround (Redare 3D a sunetelor, prin intermediul unui sistem surround avansat. Vei trăi o experiență mai realistă datorită unui sunet puternic și mai intens).

Ajungem și la capitolul video al televizorului LG 32LV5500 și vă putem spune că acesta are un display cu o diagonală de 81 de centimetri, bineînțeles este Full HD și are un contrast dinamic de 4000000:1. Și aceasta beneficiază de câteva caracteristici speciale precum TruMotion 100 (TruMotion 100Hz este o soluție excelentă pentru imagini de înaltă calitate, chiar și în mișcare), XD Engine, 24p Real Cinema, Mod expert / ISF Ready, xvyCC, Picture Wizard II, Mod AV II și Eye Care. Fiind un Smart TV acesta dispune și de un tuner digital de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* cu care puteți recepționa posturile TV în format digital fără a mai avea nevoie de alt decodor, precum și un player multimedia integrat cu care puteți viziona filmele preferate de pe un stick usb sau hard disk extern.

Fiind un televizor inteligent LG 32LV5500 are și o conexiune wireless cu ajutorul căreia vei savurezi filmele de pe Internet la o calitate extraordinară. Acesta are o greutate de doar 10.8 kilograme și foarte multe caracteristici precum NetCast, Senzor inteligent, SIMPLINK (HDMI CEC), USB 2.0 MP3/JPEG/DivX HD, TruMotion, Etichetare intrări, Funcție rotativă +20A° / 20A°, Telecomandă Magic Motion Ready și DLNA.

One thought on “LG 32LV5500”

  1. Pingback: Televizor LG 32LE3300 review cu preț și păreri
  2. Trackback: Televizor LG 32LE3300 review cu preț și păreri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.