Samsung 32D5000

Televizorul Samsung 32D5000 este recomandat persoanelor ce își doresc un televizor performant dar în același timp și cu un design special și cât mai subțire. Asta pentru că în ziua de astăzi toată lumea vrea să cumpere gadgeturi cât mai subțiri, de exemplu telefon subțire, televizor subțire și lista poate continua. În ton cu cerințele actuale este și acest televizor de la Samsung având o grosime de aproximativ 5 centimetri.

Și nu este numai subțire și cu un design plăcut acest televizor. Pe lângă astea acesta incorporează tehnologii de ultimă oră pentru ca vizionatul filmelor sau a emisiunilor preferate să fie cât mai relaxant și comod. Acesta are o diagonală suficient de mare pentru o cameră de apartament sau chiar și pentru o cameră mai mare, aceasta măsurând 81 de centimetri. Acesta dispune de foarte multe funcții pe care le vom enumera în review-ul următor. Mai jos veți găsi și câteva imagini cu acest televizor pentru a remarca design-ul futurist.

Televizorul Samsung 32D5000 din lateral dreaptaTelevizorul Samsung 32D5000 din lateral

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii și informații …

Televizorul Samsung 32D5000 este un televizor premium cu un preț relativ mic dacă este să îl raportăm la performanțele și  dotările pe care acesta le deține. Pentru cea mai bună calitate posibilă a imaginii Full HD, televizorul LED TV din seria 5 are Clear Motion Rate 100, motorul unic HyperReal și Wide Color Enhancer Plus. Ca și alte modele performante precum Samsung 32D5500, seria este dotată cu funcții standard de ultimă generație, cum ar fi tehnologiile AllShare și Anynet de la Samsung, ConnectShare Movie, intrări HDMI și sunet de cinema SRS, pentru o experiență completă de divertisment.

La capitolul audio Samsung 32D5000 dispune de două difuzoare cu o putere de ieșire a sunetului de 2 x 10 Wați dobândind și câteva caracteristici superioare ale sunetului precum Dolby Digital Plus, Dolby Pulse, SRS TheaterSound HD și DTS 2.0 + Ieșire digitală. Pe partea video acesta are un ecran cu o diagonală de 81 de centimetri cu o calitate a imaginii Full HD. Bineînțeles cei de la Samsung au ținut să adauge și pe partea video câteva caracteristici speciale precum: Clear Motion Rate 100, Motor HyperReal și Wide Color Enhancer Plus toate acestea pentru o claritate pe care nu o mai întâlniți pe nici un alt televizor.

Fiind un televizor premium acesta are și caracteristicile unuia, drept urmare Samsung 32D5000 dispune de player multimedia integrat care vă va transforma televizorul într-un sistem Home Theater, pur și simplu conectați unitatea de memorie USB sau hard diskul pentru a rula filmele, fotografiile și muzica stocată. În plus acesta are incorporat și un tuner digital de tip DVB-T MPEG4, DVB-C MPEG4 foarte bun pentru recepționarea posturilor TV în format digital. Ca orice televizor premium dispune și de conexiune la rețea de tip RJ45 și Wireless Ready.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.