Televizorul Samsung 32D5800

Astăzi vă vom prezenta un televizor de ultimă generație, un Smart TV, de la Samsung. Și vom vorbi despre modelul Samsung 32D5800 model cu un design foarte modern ce vă va înfrumuseța cu siguranță camera. Acesta are un display cu o diagonală de 81 centimetri fiind suficient de mare pentru un dormitor dar nu îndeajuns de mare pentru o cameră de zi sau o cameră mai mare, acolo având nevoie cu siguranță de un televizor de 101 centimentri (de exemplu Sony KDL32EX720BAEP sau Samsung 40D6500).

Chiar dacă are un preț mai mare decât marea majoritate a televizoarelor de 81 centimetri trebuie să țineți cont că acest este un Smart TV (puteți naviga pe internet, puteți folosi diferite aplicații gen: Facebook, Twitter sau Skype direct de pe televizor) și folosește tehnologia LED (va consuma mai puțină energie față de un televizor LCD). Poate că atunci când vreți să cumpărați un televizor nu vă uitați la consumul de energie însă dacă aveți încă 3 televizoare în casă poate ar trebui să luați în considerare și acest aspect.

Samsung 32D5800 din fataSamsung 32D5800 din lateralSamsung 32D5800 dintr-o parte

 

 

 

 

 

Vezi prețul, poze plus multe alte detalii aici …

Samsung 32D5800 fiind un Smart TV dispune și de un sunet pe măsură având și câteva caracteristici ce le veți găsi numai pe televizoarele de tip premium. Și aici vorbim despre Dolby Pulse, DTS 2.0 + Ieșire digitală, Dolby Digital Plus și SRS TheaterSound HD. Cum am precizat și mai sus acesta are un display cu o diagonală de 81 centimetri, este un televizor Full HD 1080p care și pe partea video dispune de caracteristici speciale precum Clear Motion Rate 100, Wide Color Enhancer Plus și Motor HyperReal. Toate acestea fiind tehnologii dezvoltate de cei de la Samsung.

Altă funcție foarte importantă la orice televizor de generație nouă este tunerul digital de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4*, tuner pe care acest televizor îl are incorporat, astfel puteți recepționa posturile în format digital și HD fără a mai avea nevoie de un decodor în plus. Cum toată lumea se uită la filme, toți vrem ca televizorul pe care îl cumpărăm să dispună și de player multimedia incorporat. Uite că Samsung 32D5800 are și player multimedia pentru că dumneavoastră să copiați filmele, pozele sau muzica pe un stick usb sau hard disk extern și să le vizionați fără prea multe bătăi de cap.

Dacă tot am precizat mai sus că acesta este un Smart TV și că puteți naviga pe internet cu el trebuie să știți că acesta are două conexiuni pentru rețea și anume RJ45 și Wireless Ready (poți conecta un adaptor wireless compatibil pentru a te conecta la rețea). Pe partea de consum acesta consumă aproximativ 80 Wați.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.