Toshiba C660-24H

Tot din seria C660 de la Toshiba astăzi vă prezentăm modelul C660-24H. Cred că 24H vine de la 24 de ore, adică un laptop special pentru cei ce stau 24 de ore în fața ecranului de laptop, glumesc desigur :). Acest model este destinat cu siguranță persoanelor ce nu doresc performanță ridicată, ci mai degrabă au nevoie de un laptop pentru aplicații mai light, un laptop ieftin.

Nu cred că mai trebuie să precizez că laptopurile Toshiba sunt laptopuri bune, durabile și cu componente de calitate. În plus promoția No Matter What Guarantee s-a prelungit până în decembrie 2011, așa că dacă vei achiziționa acest laptop în această perioadă vei beneficia și de această promoție. Dacă te-ai hotărât și îl vei cumpăra în această perioadă vei primi și două cadouri: Geantă Laptop Hama și Router wireless EDIMAX.

tastatura Toshiba C660-24HToshiba C660-24H deschis din fataToshiba C660-24H inchis

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Dar la un laptop nu doar configurația acestuia este importantă. De aceea cei de la Toshiba au adus la acest laptop un design foarte modern, simplu și elegant, exact cum spun și ei, design-ul este în contradicție cu prețul acestuia. Carcasa acestuia este neagră, construită dintr-un plastic de bună calitate și foarte bine finisată se încadrează în dimensiunile actuale 380 x 254 x 28 – 35.6 mm cu o greutate de doar 2.6 kilograme. Tastatura este neagră, tastele sunt plate cu o distanță foarte mică între ele iar în dreapta tastaturii găsim și tastatura numerică. Deasupra tastaturii se văd și difuzoarele stereo iar mai în stânga butonul pentru închis și deschis.

Fiind un laptop de tip office  Toshiba C660-24H nu vine cu cel mai performant procesor însă este unul potrivit pentru această configurație. Procesorul este unul tip Intel Pentium Dual Core construit pe tehnologia 32 nanometri. Modelul acestui procesor este B940, un model cu două nuclee, model lansat la începutul acestui an. Viteza de procesare este de 2000 Mhz iar memoria cache este de 2 MB.

Display-ul este unul standard cu afișaj TFT HD TruBrite Toshiba cu luminozitate ridicată și aspect de afișare de 16: 9 și retroiluminare cu LED-uri.  Diagonala acestui display este de 15.6 inch (aproximativ 39.6 centimetri) iar rezoluția maximă pe care o poate afișa acest ecran este de 1.366 x 768 pixeli, deci se poate spune că este un display HD 720p. Mi-ar fi plăcut să văd un display mat însă acesta vine cu un display de tip glare – lucios.

Pentru a ajuta procesorul cei de la Toshiba s-au gândit foarte bine aducând la această configurație 3GB de memorie RAM.  Însă aceasta este prezentă sub forma a două plăcuțe. Deci dacă veți dori să faceți un upgrade vreodată va trebui să renunțați la una dintre ele. Nu va trebui să vă faceți griji în privința spațiului de stocare deoarece acesta vine cu un hard disk de tip SATA cu o capacitate de stocare de 320 GB, iar viteza de rotație a platanelor este de 5400 rotații pe minut.

Uite că aproape de sfârșitul acestui review ajungem și la un capitol foarte mult așteptat de gameri, da despre placa video este vorba. Aceasta este una dedicată model NVIDIA GeForce 315M iar memoria acesteia este de 512 Mb. Însă memoria grafică disponibilă poate fi extinsă utilizând memoria de sistem, cu ajutorul tehnologiei TurboCache astfel: până la 1.780 MB cu o memorie de sistem instalată de 3 GB și până la 4.095 MB cu o memorie de sistem de 8 GB (pentru un sistem de operare Windows 7 pe 64 de biți).

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=MG4Kh7XLHNc&hd=1[/tube]

Pe partea de multimedia acesta vine echipat cu DVD-RW, cititor de carduri, un singur difuzor și o cameră web cu o rezoluție de 0.3 megapixeli. Are doar două porturi USB și un port HDMI. Bateria este una de tip Litiu Ion cu 6 celule ce vă poate oferi o autonomie de până la 4 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.