Toshiba C660D-19H

Din seria de laptopuri ieftine de la Toshiba face parte și acest laptop căruia îi vom face un scurt review astăzi. Este vorba despre laptopul Toshiba C660D-19H, laptop recomandat de prețul mic și de autonomia de lucru relativ mare. Nu ne putem aștepta la performanțe ridicate din partea acestui sistem însă pentru un utilizator home office acesta poate fi soluția ideală.

Așa că dacă îți dorești un laptop și ai un buget restrâns, sau poate nu ai nevoie de ceva puternic îți recomand acest laptop. Însă dacă ești pasionat de jocuri acest laptop cu siguranță nu este pentru tine, te poți orienta spre Toshiba Satellite L750-1NX. Pe lângă faptul că este ieftin acesta mai are și un design foarte reușit, care cu siguranță nu dă impresia unui laptop ieftin, un design specific seriei C660D.

Toshiba C660D-19H deschisToshiba C660D-19H din fataToshiba C660D-19H inchis

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Fiind un laptop Toshiba și acesta ca și restul laptopurilor, este construit dintr-un plastic de bună calitate, texturat – pentru o aderență mărită, foarte plăcut la atingere. Însă și acesta ca și majoritatea laptopurilor din ziua de astăzi este lucios, și chiar dacă dă un aspect plăcut întotdeauna vor fi urme de amprente pe el. Tastatura este una ergonomică, tastele sunt plate cu foarte puțin spațiu între ele, colțurile acestora sunt foarte puțin rotunjite iar în dreapta găsim și tastatura numerică.

Având în vedere că este un laptop destinat utilizării exclusiv aplicațiilor de tip office nici procesorul acestuia nu este unul de ultimă generație. Procesorul este unul cu două nuclee mai exact un  AMD Dual-Core construit pe tehnologia 40 nanometri. Modelul acestui procesor este E350, un model ce are o frecvență de lucru de 1600 Mhz și o memorie cache de 1024 KB (1MB).

Chiar dacă mai sus în acest review am scris că este un laptop office acesta poate fi folosit și pentru a viziona filme cu succes. Cu ajutorul display-ului de tip LED acesta va reda imagini realiste de o claritate excepțională plus că veți obține și un consum redus de energie, deci o autonomie de lucru mai mare. Diagonala acestui display măsoară 15.6 inch și poate afișa o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixeli.

Toshiba C660D-19H vine echipat standard cu o plăcuță de memorie RAM cu o capacitate de 2GB. Pentru aplicațiile uzuale este de ajuns, însă dacă mai doriți și altceva este recomandat un upgrade, având în vedere că suportă până la 8 GB DD3. Tot standard vine și cu un hard disk cu o capacitate de stocare de 320 GB SATA și cu o viteză de rotație a platanelor de 5400 rotații pe minut.

Nu este un laptop recomandat pasionaților de jocuri, însă asta nu înseamnă că nu va merge  niciun joc. Placa video este una integrată de tip AMD HD 6310 cu care puteți juca fluent jocuri gen Counter Strike. Poate fi folosit și pe post de media player deoarece placa video este una cu suport HD, deci filmele în format HD 720 vor rula fără nici cea mai mică problemă.

Pe partea de multimedia acesta vine echipat ca și majoritatea laptopurilor din zilele noastre. Adică un DVD-RW, cititor de carduri, cameră web cu o rezoluție de 0.3 megapixeli și doar un singur difuzor. Pentru transferul datelor de pe un telefon acesta este dotat și cu conexiune bluetooth. Bateria Li Ion cu 6 Celule vă poate oferi o autonomie de lucru de până la 4 ore. Având în vedere dimensiunile acestuia 380 x 254 x 28 – 35.6 mm nu putem spune că este un laptop foarte greu, acesta cântărind aproximativ 2.5 kilograme.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.