Toshiba C670-165

Din seria C670 de la Toshiba astăzi vom vorbi despre Toshiba C670-165. Un laptop cu o configurație office, însă cu dimensiuni mai mari față de ce ne-am obișnuit până acum. Nu este recomandat persoanelor ce călătoresc mult deoarece este și cam greu, cântărește 2.83 kilograme. Însă chiar dacă vi se va părea că are prețul puțin cam umflat trebuie să luați în considerare și faptul că inclus în preț aveți și o licență de Windows 7 Home Premium.

Garanția este de 24 luni însă contracost aceasta poate fi extinsă cu 12 sau 24 de luni. Datorită dimensiunilor destul de mari (413.6 x 270 x 28 – 38 milimetri), chiar dacă nu are o configurație de ultimă oră, acesta poate fi și un bun desktop replacement pentru persoanele ce îl vor folosi pentru aplicațiile uzuale gen: internet, filme și muzică. Nu va trebui să căutați pe internet drivere sau aplicații pentru că în pachet se găsește un CD cu aplicații și drivere.

Toshiba C670-165 din fatatastatura Toshiba C670-165Toshiba C670-165 din spate

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Cei de la Toshiba au păstrat design-ul de la seria C660D și pentru această serie de laptopuri. Chiar dacă este un laptop ieftin acesta a fost proiectat pentru a respecta standardele premium Toshiba. Cu un design simplificat, carcasa acestuia este construită dintr-un plastic texturat de bună calitate și foarte rezistentă la uzură. Tastatura este plată, neagră de dimensiuni normale cu tastatură numerică cu 10 cifre.

Fiind un laptop din gama office Toshiba C670-165 are un procesor mai slab, însă destul de capabil pentru aplicațiile pentru care a fost proiectat. Tipul acestuia este Intel Pentium, procesor construit pe tehnologia 32 nanometri, cea mai nouă tehnologie dezvoltată de Intel. Modelul este B950, un model lansat la începutul anului 2011, are două nuclee care funcționează la o frecvență de 2.1 GHz cu o memorie cache de 2MB.

Dacă ești un pasionat de filme cu siguranță vei aprecia calitatea cu care vei putea viziona filmele. Și asta datorită tehnologiei TruBrite de la Toshiba dar și diagonalei de 17.3 inch. Display-ul este unul de tip LCD LED, deci va fi foarte subțire și în plus va consuma mai puțină energie față de unul LCD. Rezoluția maximă care o poate afișa este de 1600 x 900 pixeli, deci putem vorbi despre un ecran HD.

Nu vei avea probleme legate de memorie nici după ce vei instala sistemul de operare plus alte câteva programe. Și asta deoarece vine echipat standard cu o plăcuță ce are o capacitate de 4GB. Iar pe viitor dacă vă veți gândi la un upgrade, acesta va fi posibil însă doar până la maxim 8GB. Chiar dacă veți copia jocuri, filme și muzică hard disk-ul va fi greu de încărcat. Capacitatea de stocare a acestuia este de 640 GB.

Placa video este integrată pe procesor, și este una de tip Intel HD Graphics. Nu va fi foarte performantă însă cu siguranță veți putea juca ceva jocuri la o rezoluție mai mică plus filme în format high definition. Pe partea de multimedia Toshiba C670-165 nu vine cu nimic nou, dar nu cred că ar avea cu ce. Deci se găsește DVD-RW, un singur difuzor, cititor de carduri și o cameră web cu o rezoluție de 0.3 megapixeli. Bateria este Litiu Ion cu 6 celule care vă poate ține departe de o priză până la 4 ore.

One thought on “Toshiba C670-165”

  1. Pingback: Laptop Toshiba Satellite C670-174 review și prețuri
  2. Trackback: Laptop Toshiba Satellite C670-174 review și prețuri

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.