Toshiba Satellite C660-2C7

Dacă în review-urile anterioare am prezentat o parte din seria C660 de laptopuri de la Toshiba, majoritatea fiind laptopuri ieftine cu configurații decente, astăzi voi face un mic review tot unui laptop din aceeași gamă însă cu o configurație mult mai bună. Este vorba despre laptopul Toshiba Satellite C660-2C7, un laptop ce face parte din categoria de laptopuri multimedia/gaming, însă mai puțin pentru gaming.

Promoția No Matter What Guarantee, se prelungește până la 31 decembrie 2011, deci dacă vă grăbiți puțin puteți prinde o super promoție. Are și o garanție de 24 de luni, care se poate prelungi cu încă 1 an sau maxim 2, bineînțeles contracost. Sistemul de operare cu care acesta vine preinstalat este Free DOS, însă eu vă recomand să cumpărați o licență de Windows 7, pentru o funcționare bună.

Toshiba Satellite C660-2C7 cu garantieToshiba Satellite C660-2C7 inchisToshiba Satellite C660-2C7 deschis

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Ca și aspect acesta este asemănător cu celelate model, făcând parte din aceeași gamă. Cântărește aproximativ 2.54 kilograme, deci nu este un laptop greu, este unul care se încadrează în standardele actuale, mai ales pentru dimensiunile 380.5 x 254.0 x 28 – 35.6 milimetri. Tastatura este ergonomică, este neagră, iar în dreapta se găsește și tastatura numerică, foarte bună atunci când lucrezi mai mult timp cu cifre.

Piesa de rezistență a acestui laptop este procesorul. Este vorba despre un procesor de ultimă generație tip Intel Core i3 construit pe arhitectura 32 nanometri, aceasta fiind cea mai nouă tehnologie dezvoltată de Intel. Modelul acestui procesor este 370M, un model cu două nuclee care funcționează simultan la o frecvență de 2.4 GHz și cu o memorie cache de 3 MB.

Display-ul TruBrite vă va afișa imagini clare și vii ca de cristal. Rezoluția maximă pe care o poate afișa este de 1366 x 768 pixeli, deci o rezoluție HD. Pentru un consum mai mic de energie cei de la Toshiba folosesc pentru acest display tehnologia LCD LED. Uitam să precizez un aspect foarte important, și anume diagonala acestui ecran. Aceasta măsoară 15.6 inch, adică cam 39 de centimetri.

Nu se pune problema de memorie, deoarece acesta vine echipat standard cu o plăcuță de memorie RAM cu o capacitate de 4GB. Pe parcurs dacă veți dori să faceți un upgrade, va trebui să fiți atenți ca memoria adăugată să fie de maxim 4GB și să ruleze la o frecvență de 1066 Mhz. Hard Disk-ul este unul foarte spațios, acesta are o capacitate de 640GB, suficienți pentru sute de filme chiar și în format HD.

Fiind un laptop de tip multimedia, acesta vine cu două plăci video. Una dintre ele este integrată în procesor, aceasta va fi folosită atunci când veți folosi sistemul pentru aplicațiile uzuale. Iar cea de-a doua placă video este una integrată, model ATI HD 5470, are o capacitate a memoriei de 1GB și se va folosi atunci când vă veți juca sau veți urmări un film în format high definition.

Toshiba Satellite C660-2C7 pe partea de multimedia vine dotat standard cu DVD-RW, un singur difuzor, cititor de carduri și cameră web cu o rezoluție de 0.3 megapixeli. Însă la capitolul autonomie acesta ne face o surpriză. Bateria cu 6 celule Litiu Ion vă poate ține departe de priză până la 5 ore, asta conform producătorului.

3 thoughts on “Toshiba Satellite C660-2C7”

 1. Pingback: Laptop Toshiba Satellite C660-17V review și prețuri
 2. Trackback: Laptop Toshiba Satellite C660-17V review și prețuri
 3. djcata says:

  Core i3 370M nu e Sandy Bridge (au 4 cifre gen 2330M)

  http://en.wikipedia.org/wiki/Sandy_Bridge#Mobile_platform

  1. Vanzatoru` says:

   Mersi pentru atentionare, am corectat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.