Toshiba Satellite C670-174

Vrei să scapi de toate problemele care le ai cu vechiul laptop? Singura soluție este un upgrade la un laptop mai performant. Și cum în ziua de astăzi prețul acestora a scăzut foarte mult, un laptop multimedia ca și Toshiba Satellite C670-174 poate fi accesibil oricui persoane care face ceva economii. Acest model de la Toshiba face parte din gama de laptopuri C670. Tot din această gamă acum câteva zile v-am prezentat și modelul Toshiba C670-165.

Ca la orice laptop Toshiba, și acesta are o garanție de 24 luni. Însă contracost poți extinde garanția cu încă 12 sau 24 de luni. Personal nu mi-aș prelungi garanția deoarece laptopurile de la Toshiba sunt laptopuri durabile care au o durată de viață mai mare de 2 ani. Inclus în acest preț veți primi și o licență pentru Windows 7 Home Premium, deci nu trebuie să vă mai faceți griji pentru sistemul de operare.

tastatura Toshiba Satellite C670-174Toshiba Satellite C670-174 din fataToshiba Satellite C670-174 din lateral

 

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Ca și design Toshiba Satellite C670-174 nu se diferențiază cu nimic față de alt laptop din aceeași gamă. Probabil cei de la Toshiba au vânzări bune incontinuare cu acest design și nu au de ce să îl schimbe. Este simplu și elegant și nu cred că pentru filme, muzică, internet și alte aplicații ai nevoie de ceva foarte arătos. Până la urmă ai nevoie de o configurație bună nu și de o carcasă foarte bine desenată. Dacă vrei un design ieșit din comun va trebui să plătești de două ori mai mult. Tastatura este plată neagră de dimensiuni normale cu tastatură numerică cu 10 cifre.

Destul cu introducerea, e timpul să trecem mai departe și să ridicăm capota acestui laptop. Să vedem ce componente ascunde această carcasă neagră. Procesorul, probabil piesă de rezistență a acestui laptop, este un model Intel Core i3 construit pe tehnologia 32 nanometri, cea mai nouă tehnologie dezvoltată de Intel până acum. Modelul acestui procesor este 2330, model lansat undeva la începutul anului 2011. Are două nuclee care rulează la o frecvență de 2200 Mhz cu o memorie cache de 3072 KB (3MB).

Am uitat să precizez că modelele din această gamă de laptopuri sunt destul de mari, și sunt recomandate în special persoanelor care se uită mai des la filme dar și celor care vor să facă un joc din când în când. Și spun că sunt recomandate celor care se uită la filme mai des deoarece are un display cu o digonala de 17.3 inch. Este un LED care vă poate afișa o rezoluție maximă de până la 1600 x 900 pixeli.

Cu 4 GB de memorie RAM disponibili și cu procesorul de ultimă generație nu vei mai aștepta mai mult de câteva secunde până se va deschide un program gen Adobe Photoshop. Chiar și așa dacă peste un timp vei dori să adaugi mai multă memorie RAM o poți face foarte ușor deoarece acesta suportă până la 8GB. Chiar dacă vei dori îți va fi foarte greu să îți încarci hard disk-ul, deoarece acesta vine echipat standard cu un hard disk SATA cu o capacitate de stocare de 640 GB.

Pe partea video Toshiba Satellite C670-174 vine dotat cu două plăci video. Este un lucru pe care îl văd pe din ce în ce mai multe laptopuri. Este vorba despre o placă video integrată pe procesor de tip Intel HD Graphics 3000 care va rula doar atunci când folosiți laptopul pentru aplicații office sau internet. Iar a doua este una dedicată model GT 520M care are o memorie de 1024 MB și care va funcționa doar atunci când vă jucați sau vă uitați la un film în format HD.

Pe partea de multimedia, ca și majoritatea laptopurilor acesta are în dotare DVD-RW, cititor de carduri, un singur difuzor și o cameră web cu o rezoluție de 0.3 megapixeli. Pentru că are un display mai mare față de cele obișnuite acesta cântărește 2.83 kilograme. Bateria este una tip Litiu Ion cu 6 celule care vă poate obține o autonomie de lucru de până la 5 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.