Toshiba Satellite C855-1N4

Fiecare utilizator ce își propune achiziționarea unui nou laptop are desigur în vedere și aspectul financiar. Sunt foarte puțini cei ce își permit să plătească oricât și oricând pentru a avea exact caracteristicile pe care și le doresc. În schimb, marea majoritate a cumpărătorilor au de pus în balanță calitățile oferite cat și prețul pe care sunt nevoitit să îl plătească având de cele mai multe ori de luat niște decizii foarte grele.

În ajutorul lor vin în schimb producătorii care ne propun o varietate mare de modele accesibile ca preț, unul dintre ele fiind laptopul Toshiba Satellite C855-1N4. Dispozitivul se prezintă foarte bine asemeni oricărui laptop scos pe piață până acum de către Toshiba. Chiar dacă nu se remarcă prin specificații ieșite din comun, modelul își va mulțumi cu siguranță utilizatorii. Nici prețul la care este disponibil nu este unul de neglijat, și având în vedere caracteristicile oferite se situează cu siguranță printre cele mai bune oferte actuale.

Toshiba Satellite C855-1N4 din fataToshiba Satellite C855-1N4 din lateraltastatura Toshiba Satellite C855-1N4

 

 

 

 

 

Vezi Aici Pretul, Detalii Tehnice Si Alte Imagini …

Ca și aspect acest model nu reușește să se desprindă cu absolut nimic de aspectul clasic cu care ne-a obișnuit acest producător până acum. Nu este nimic rău în asta, ba chiar este pot spune că cei de la Toshiba și-au dat seama cam că multă lume caută ca laptopul să aibă un design simplist, iar carcasa să fie construită din materiale de bună calitate (să nu se zgârie imediat iar urmele să nu fie vizibile). Tastatura este una integrală, are în componenta sa și tastele numerice, care se vor dovedi foarte utile atunci când veți avea un proiect care implică calcule și multe cifre în general.

Deși vine cu sistemul de operare Free Dos personal vă recomand să instalați Windows 7 sau 8 pentru a avea o funcționare corectă a tuturor componentelor. Și dacă tot am adus vorba despre componente trecem în revistă și procesorul acestui sistem, un procesor nu foarte performant însă destul de bine echilibrat pentru această configurație. Este vorba despre un Intel Pentium Dual Core, model B950. Acest model, deși este lansat la începutul lui 2011 este construit cu două nuclee care funcționează la o viteză de 2.1 GHz și au o memorie de cache de 2 MB.

Toshiba Satellite C855-1N4 este un laptop excelent pentru aplicațiile de tip office dar poate fi folosit cu succes și pentru vizionarea filmelor în format HD. Ecranul acestuia este unul cu o diagonală standard, de 15,6 inch care poate afișa o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixeli. Acesta folosește tehnologia TruBrite, tehnologie dezvoltată de Toshiba pentru a putea reda imaginile clare și vii. Deși vine cu numai 2 GB de memorie RAM acesta va duce în spate cu brio sistemul de operare dar și alte programe aferente acestuia. Dacă veți dori veți putea face oricând un upgrade deoarece producătorul vă oferă posibilitatea extinderii acesteia până la maxim 8GB.

Pentru stocare filmelor, pozelor sau a datelor personale, de orice fel aveți la dispoziție un hard disk cu o capacitate de 500GB. Personal cred că este suficient având în vedere că nu este un laptop cu performanțe ridicate, însă pentru cei care au nevoie de mai mult spațiu o soluție poate fi achiziționarea unui hard disk extern sau de ce nu cloud hosting pentru că este gratis. Placa video este integrată, este din seria Intel HD Graphics, o placă video cu suport HD și destul de bună, însă doar pentru filme HD și ceva jocuri mai puțin performante.

Pe partea de multimedia găsim aceleași dispozitive ca și la orice alt laptop din această categorie, cum ar fi: DVD-RW, cititor de carduri, cameră web și două difuzoare stereo. Dispune de suport wi fi, bluetooth dar și ethernet plus 2 porturi USB 2.0 și un port USB 3.0 pentru transfer rapid de date. Bateria este Litiu Ion cu 6 celule iar producătorul spune că vă poate ține până la maxim 5 ore și 30 de minute, asta bineînțeles în funcție și de ce aplicații veți rula.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.