Toshiba Satellite L655-172

La un preț relativ mic în ziua de astăzi îți poți cumpăra un laptop gen multimedia. Astăzi vă vom face un mic review pentru laptopul Toshiba Satellite L655-172. Acesta vine cu culoarea gri metalic și cu un design simplu dar în același timp elegant.

Însă pentru cei ce își doresc un laptop mai performant le recomandăm încă de la început Toshiba Satellite L755-128 sau Toshiba Satellite L750-11W.  Personal cred că pentru prețul la care este vândut acest laptop se merită cumpărat, și de ce spun asta? păi urmăriți review-ul de mai jos și veți afla.

Laptop Toshiba Satellite L655-172Toshiba Satellite L655-172 deschisToshiba Satellite L655-172 tastatura

 

 

 

 

 

Vezi mai multe poze, detalii si informatii …

L655-172 dispune de un procesor de tip Dual Core P6000 ce rulează la o frecvență de 1860 Mhz și un cache de 3072 KB, deci este un procesor foarte bun pentru aplicații multimedia chiar și pentru filme HD. Displayul acestui laptop este unul cu o mărime a diagonalei standard 15.6 inch și folosește tehnologia LCD LED ajungând la o rezoluție maximă de 1366 x 768.

Memoria este una de tip DDR3 adică ultimul tip de memorie, având o capacitate de 4 GB însă pentru o performanță mai mare se mai pot adăuga încă 4GB acesta suportând până la 8 GB. Frecvența la care operează memoria RAM este 1066 Mhz iar dacă vreți să mai adăugați o plăcută va trebui să fie la aceeași frecvență.

Placa video este una dedicată – asta înseamnă că își folosește propria memorie nefolosind memoria calculatorului, model ATI HD 5145 cu o capacitate de 512 MB. Această placă video fiind una foarte bună pentru a juca multe jocuri apărute recent chiar și Need For Speed Hot Pursuit, mai jos aveți un video cu un gameplay pentru a vă face o părere.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=JA7VGK-hEms&hd=1[/tube]

Acest laptop dispune de o baterie Li Ion care vă poate oferio o autonomie de până la 3 ore și 30 minute. Acesta este un laptop destul de ușor cântărind numai 2.5 Kg având și tastatură numerică. În plus acesta dispune și de câteva caracteristici speciale cum ar fi: Microfon integrat pentru Voice over IP, Suport HD Audio, Cameră Web VGA integrată pentru Video over IP, Tehnologie Enhanced Intel SpeedStep.

One thought on “Toshiba Satellite L655-172”

  1. Gaby says:

    Eu am acest leptop si este chiar foarte bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.