Toshiba Satellite L750-1MC

Tot din seria L750 dar cu o culoare cu totul și cu totul deosebită vă prezint astăzi laptopul Toshiba Satellite L750-1MC. Probabil este unul dintre cele mai dotate laptopuri din această serie, vine cu o configurație de ultimă oră iar inclus în preț veți mai primi și sistemul de operare Microsoft Windows 7 Home Premium 64 bit English OEM SP1. Însă pentru cei ce nu își doresc să instaleze Windows se poate cumpăra și fără sistem de operare la un preț mai mic.

Acest laptop este destinat persoanelor ce își caută un laptop bun, pentru jocuri sau pentru aplicații ce necesită multe resurse. Dar asta nu înseamnă că acesta nu poate fi folosit și de cineva care îl dorește pentru aplicații de tip office sau doar pentru muzică și filme. Însă dacă îți doresti un laptop pentru filme, muzică sau internet atunci îți pot recomanda tot din această serie, deci tot cu același design, laptopul Toshiba Satellite L750-1PM, cu un preț mult mai mic.

Toshiba Satellite L750-1MC deschis tastatura rosuToshiba Satellite L750-1MC inchis rosu redtastatura Toshiba Satellite L750-1MC

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

La capitolul design L750-1MC este asemănător cu restul laptopurilor din gama L750 însă acesta este roșu modena cu model de tip matrice. Combinația de roșu cu tastatura neagră face din acest laptop, un laptop elegant și atractiv care poate fi folosit atât de persoanele de gen feminin cât și de persoanele de gen masculin. Carcasa este confecționată dintr-un plastic de foarte bună calitate însă este un plastic lucios. Pe lângă tastatura standard în dreapta mai găsiți și tastatura numerică care vă poate fi de mare ajutor atunci când lucrați foarte mult cu cifre.

Și la acest model găsim un procesor foarte puternic, de ultimă generație care vă va ajuta în a rula fluent toate aplicațiile. Vorbim despre un procesor Intel Core i5 construit pe arhitectura SandyBridge 32 nanometri, a doua generație de procesoare de la Intel. Modelul acestui procesor este 2430M, are o memorie cache de 3072 KB (3MB) și funcționează la o frecvență de 2,40 GHz în modul standard și 3,00 GHz în modul Turbo.

Display-ul este unul ce măsoară o diagonală de 15,6 inch (aproximativ 39,6 centimetri) iar pentru un consum redus de energie cei de la Toshiba au ales să folosească tehnologia LCD LED. Ecranul este HD TruBrite Toshiba cu luminozitate ridicată și aspect de afișare de 16: 9 – ideal pentru filmele în format HD. Acesta poate reda o rezoluție maximă de până la 1366 x 768 pixeli cu o rată de refresh maximă de 100 Hz.

Dacă mai sus în acest review am scris că este unul dintre cele mai dotate laptopuri din seria L750 înseamnă că și memorie RAM este suficientă, astfel încât nu veți mai fi nevoiți să faceți un upgrade prea curând. Acesta vine echipat standard cu două plăcuțe de memorie cu o capacitate totală de 6 GB. Iar dacă vă gândiți pentru un viitor upgrade trebuie să știți că memoria maximă suportată de acesta este de 8 GB, însă cred eu că nu va fi nevoie. Capacitate de stocare aveți suficientă, acesta vine cu un hard disk de 750 GB SATA. Singurul upgrade ar putea fi la un hard disk SSD.

Partea cea mai interesantă pentru gameri abia acum vine. Toshiba Satellite L750-1MC are o placă video dedicată produsă de NVIDIA care cu siguranță va încânta retina oricărui gamer. Vorbim despre modelul GT 525M care dispune de 2048 MB (2GB) memorie, suficient pentru orice pasionat de jocuri.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=QMuxUzw7RzI&hd=1[/tube]

Fiind un laptop performant, premium probabil vă gândiți că nu vă poate oferi o autonomie prea mare. Însă cei de la Toshiba ne mai surprind încă o dată, obținând cu acest laptop o autonomie de lucru de până la 4 ore și 30 minute, ceea ce este foarte bine pentru un laptop din această categorie.

One thought on “Toshiba Satellite L750-1MC”

  1. Pingback: Laptop Samsung NP-RV508-A03RO Review
  2. Trackback: Laptop Samsung NP-RV508-A03RO Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.