Toshiba Satellite L750-1N0

Tot din seria L750 vă voi prezenta laptopul Toshiba Satellite L750-1N0. Această gamă cuprinde cele mai noi modele de laptopuri de la Toshiba. Iar dacă sunt cele mai noi modele de laptopuri înseamnă și că, configurația acestora este una de ultimă generație. Acest lucru ne-a fost dovedit de laptopurile prezentate în articolele anterioare (vorbim despre L750-1NX, L750-1PM și L750-1Q3).

Și acesta ca și cele menționate mai sus vine echipat cu o configurație de ultimă oră ce vă permite să puteți rula aplicații de tip multitasking fără probleme, și asta datorită procesorului foarte puternic. Iar dacă veți cumpăra acest laptop, nu numai că vă veți alege cu un laptop de ultimă generație dar vă veți alege și cu un laptop ce dispune de un design foarte elegant, care iese în evidență oriunde.

Toshiba Satellite L750-1N0 deschisToshiba Satellite L750-1N0 din lateralToshiba Satellite L750-1N0 inchis

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Despre design nu putem spune prea multe, având în vedere că și acesta face parte din seria L750 și despre acest aspect am vorbit în review-urile anterioare. Însă cu ce diferă acesta față de celelate este culoarea. Dacă majoritatea laptopurilor din seria L750 sunt albe acesta este argintiu închis cu model de tip matrice. Tastatura este asemănătoare, însă nu este în culoarea laptopului ci este neagră.

Spuneam mai sus că este un laptop dotat cu o configurație de ultimă oră care poate face față la foarte multe jocuri dar și la filmele în format HD. Și toate astea datorită procesorului Intel Core i5 construit pe arhitectura 32 nanometri (SandyBridge – pentru o performanță mărită și un consum de energie redus). Modelul acestui procesor este 2430M, cu o memorie cache de 3072 KB (3MB), un model ce funcționează la o frecvență de 2,40 GHz în modul standard și 3,00 Ghz în modul turbo.

Display-ul este unul standard, cu o diagonală ce măsoară 15.6 inch (aproximativ 39.6 centimetri), și un afișaj TFT HD TruBrite Toshiba cu luminozitate ridicată și aspect de afișare de 16: 9, numai bun pentru filmele în format HD sau pentru jocuri. Ecranul acestui display este iluminat de LED-uri și poate ajunge la o rezoltie maximă de până la 1.366 x 768 pixeli.

Toshiba Satellite L750-1N0 vine echipat standard cu 4GB de memorie RAM de tip DD3 însă se mai poate extinde până la 8GB. Însă pentru început 4GB de memorie RAM sunt suficienți pentru a rula Windows 7 fără probleme și câteva jocuri fluent. Nici la capitolul stocare nu stă prost, acesta vine cu un hard disk de tip SATA cu o capacitate de 640 GB, suficient pentru aproape toată lumea. Însă pentru o performanță ridicată recomand un upgrade la un hard disk SSD.

Iar dacă am scris că poate fi un bun laptop pentru jocuri înseamnă că acesta vine echipat și cu o placă video dedicată bună. Vorbim despre o placă video produsă de NVIDIA modelul GT 520M. Aceasta are o capacitate a memoriei de 1024 MB (1GB), suficient pentru majoritatea jocurilor apărute. Însă cu siguranță nu este un laptop special construit pentru jocuri.

[tube]http://www.youtube.com/watch?v=l2ZfqYAR-F8&hd=1[/tube]

Un mare avantaj pe care îl prezintă acest laptop este autonomia destul de ridicată având în vedere configurația foarte puternică de care dispune. Conform producătorului bateria litiu ion vă poate ține departe de o priză până la 4 ore și 30 minute. Iar dacă am precizat avantajele acestui laptop vă voi spune și singurul minus pe care îl are acest laptop. Pe partea audio acesta vine dotat cu un singur difuzor, asta însemnând că nu se va auzi la fel de tare ca un laptop cu două difuzoare.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.