Toshiba Satellite L750-1PM

Tot din seria L750, dar cu un preț mult mai mic decât L750-1Q3 vă prezint astăzi laptopul Toshiba Satellite L750-1PM. Ne putem da seama și din prețul acestuia că este un laptop de tip office excelent destinat utilizatorilor ce folosesc aplicațiile uzuale. Și acesta dispune de același design pe care îl veți regăsi la toate laptopurile din gama L750, adică un alb perlat Luxe cu model de tip matrice.

Este un laptop potrivit atât pentru femei (asta datorită design-ului) dar și pentru bărbați. Nu este un laptop conceput pentru aplicații ce au nevoie de un procesor puternic (editare video) deoarece acesta are un procesor mai slab, dar care va rula fără probleme Windows 7 și ceva aplicații mai complexe, deci nu este nici un laptop pentru jocuri.

Toshiba Satellite L750-1PM deschisToshiba Satellite L750-1PM inchisToshiba Satellite L750-1PM tastatura

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Design-ul este unul foarte elegant, este confecționat dintr-un material lucios alb care va da impresia unui laptop foarte scump, gen Apple :). Singurul lucru care nu-mi place la acest laptop este carcasa. Și anume faptul că a fost construită dintr-un material lucios, chiar dacă arată mult mai bine ca o carcasă mată, aceasta se va zgâria mult mai rapid decât o carcasă mată.

Deci dacă aveți de gând să folosiți acest laptop și în condiții mai neprietenoase nu îl recomand, acesta este construit mai mult pentru utilizatorii casnici :), adică să fie ținut mai mult într-un mediu închis. Tastatura este tot în culoarea laptopului, este una cu taste normale foarte apropiate, iar în dreapta veți putea găsi și tastatură numerică, foarte bună atunci când veți lucra cu cifre.

Fiind un laptop de tip office, și datorită prețului său destul de mic, Toshiba Satellite L750-1PM vine echipat cu un procesor Intel Pentium Dual Core construit pe tehnologia 32 nanometri. Modelul acestui procesor este B950 și rulează la o frecvență de 2100 Mhz cu o memorie cache de 2000 KB (2MB). Display-ul este unul TruBrite Toshiba cu luminozitate ridicataa și aspect de afișare de 16: 9 și retroiluminare cu LED-uri. Diagonala măsoară 15.6 inch (aproximativ 39,6 centimetri) putând reda o rezoluție maximă de până la 1.366 x 768 pixeli.

Memoria RAM vine din fabrică standard cu o plăcut de 4GB însă suportă până la 8GB DDR3. La capitolul stocare nu trebuie să vă faceți griji deoarece acesta este dotat cu un hard disk ce are o capacitate de stocare de aproximativ jumătate de tera, adică 500 GB. Bănuiesc că pentru un utilizator office această capacitate este mai mult decât de ajuns.  Cum era de așteptat, acesta nefiind un laptop pentru jocuri placa video este una integrată model Intel HD Graphics, cu suport HD.

Nici la capitolul multimedia Toshiba Satellite L750-1PM nu se descurcă prea bine deoarece producătorul a pus pe acest laptop un singur difuzor. Asta nu înseamnă că nu se va auzi suficient de tare, însă la un volum mărit acesta nu se va auzi la fel de clar ca și un laptop cu două difuzoare stereo. În rest acesta este dotat ca orice alt laptop din această categorie și anume: DVD-RW, cititor de carduri și cameră web cu o rezoluție de 0.3 megapixeli. Dar ce îl recomandă pe acest laptop nu sunt componentele performante ci prețul și autonomia. Acesta vă poate oferi o autonomie de până la 5 ore și 30 minute cu bateria Li Ion cu 6 celule.

2 thoughts on “Toshiba Satellite L750-1PM”

  1. Pingback: Laptop Toshiba Satellite L750-1NX Review
  2. Trackback: Laptop Toshiba Satellite L750-1NX Review
  3. Pingback: Laptop Toshiba Satellite L750-1MC Review
  4. Trackback: Laptop Toshiba Satellite L750-1MC Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.