Toshiba Satellite L750-1Q3

Dacă vrei să îți cumperi un laptop diferit de aproape tot ce este pe piață îți recomand laptopul Toshiba Satellite L750-1Q3. De ce spun că este diferit de aproape tot ce se găsește în acest moment pe piața din România? Păi e foarte simplu, și probabil o să îți dai seama și tu dacă te uiți la pozele de mai jos.

Dar dacă este să ne uităm la configurație, acest laptop nu diferă cu nimic față de Toshiba Satellite L750-11W sau alt model de laptop, însă culoarea carcasei cu siguranță este ceva care va atrage foarte multe priviri. Nu foarte multe laptop-uri au carcasa albă, poate doar Apple :). Chiar dacă carcasa este albă asta nu înseamnă că va fi mai greu de întreținut față de un laptop negru.

Toshiba Satellite L750-1Q3 tastaturaToshiba Satellite L750-1Q3 din lateralToshiba Satellite L750-1Q3 inchis

 

 

 

 

Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

După cum observați și în imaginile de mai sus tastatura este albă, cu taste plate de dimensiuni normale iar în dreapta tastatura numerică formată din zece taste. Touchpad-ul este unul cu control multi touch, acceptă diverse funcții de derulare, zoom și lansare cu ajutorul degetelor. Prezintă un buton separat de activare/dezactivare a zonei de atingere.

Toshiba Satellite L750-1Q3 are un display cu o diagonală ce măsoară 15.6 inch (aproximativ 39,6 centimetri). Afișajul este unul de tip HD  TruBrite Toshiba, pentru culori surprinzător de realiste, cu luminozitate ridicată și aspect de afișare de 16:9 iluminat de LED-uri, pentru un consum de energie redus. Ecranul suportă o rezoluție maximă de până la 2.048 x 1.536 pixeli cu o rată maximă de reîmprospătare de 100 Hz.

Deși este un laptop ce face parte din categoria multimedia L750-1Q3 vine echipat cu un procesor de ultimă oră, din a doua generație de procesoare construite pe arhitectura 32 nanometri, și anume Intel Core i3. Modelul acestui laptop este 2330M, rulează la o frecvență de 2200 Mhz și are o memorie cache de nivelul al treilea de 3072 KB (3MB).

Nu veți duce lipsă de memorie RAM deoarece acest sistem vine dotat cu două plăcuțe de memorie care au o capacitate totală de 6GB. Însă dacă nici atât nu vă este de ajuns și aveți nevoie de mai multă memorie, trebuie să știți că acest laptop suportă până la 8GB de memorie RAM de tip DDR 3. Spațiul de stocare este suficient pentru orice utilizator obișnuit, acesta având un hard disk de tip SATA cu o capacitate totală de aproximativ 640 GB.

Nefiind un laptop pentru jocuri placa grafică este una integrată, acesta fiind probabil singurul minus al acestui laptop. Este vorba despre Intel HD Graphics 3000, o placă video integrată cu suport HD care poate folosi până la 1,696 MB din memorie RAM a laptopului. Chiar dacă este o placă video integrată aceasta vă poate oferi experiențe plăcute cu foarte multe jocuri.

Având în vedere componentele și dimensiunile acestui laptop (lățime 380 milimetri, lungime 250 milimetri și înălțime, respectiv grosime de 27,7 milimetri în față iar în spate de 37,5 milimetri), nu este deloc greu, și se încadrează în noile standarde cântărind 2,50 kilograme. Bateria cu 6 celule litiu ion vă poate oferi o autonomie de până la 5 ore și 30 minute.

One thought on “Toshiba Satellite L750-1Q3”

  1. Pingback: Laptop Toshiba Satellite L750-1PM Review
  2. Trackback: Laptop Toshiba Satellite L750-1PM Review

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.