Toshiba Satellite P775-100

Astăzi vă voi prezenta un laptop sinonim cu tehnologie de ultimă generație. Este vorba despre laptopul Toshiba Satellite P775-100, un laptop 3D care poate fi folosit și de pasionații de jocuri sau filme (datorită display-ului cu suport 3D Full HD) dar și de persoanele ce au nevoie de un sistem performant pentru procesare video sau pentru alte aplicații ce necesită un procesor puternic.

Performanța brută este definitorie pentru acest laptop, putând îndeplini cu ajutorul lui majoritatea activităților. Procesoarele Intel Core din a doua generație execută programe solicitante în paralel și fără niciun efort, iar cele mai noi soluții grafice NVIDIA GeForce cu tehnologie Optimus fac totul să arate uimitor și vă permit să economisiți durata de funcționare a bateriei. Jucați-vă, vizionați filme, editați imagini.

Toshiba Satellite P775-100 cu toate accesoriileToshiba Satellite P775-100 din lateralToshiba Satellite P775-100 tastatura iluminata

 

 

 

 


Vezi aici pretul, detalii tehnice si alte imagini …

Satellite P775 oferă tot ceea ce v-ați putea dori. Afișajul HD+ TruBrite de 43,9 cm (17,3 inch), cu retroiluminare cu LED-uri, și placă grafică NVIDIA GeForce dedicată oferă imagini impresionante, iar procesoarele Intel Core din a doua generație asigură performanțe cu adevărat consistente. Bucurați-vă de redarea uimitoare a discurilor Blu-ray. Lăsați-vă captivat de cele mai recente jocuri. Bucurați-vă de fotografii de o claritate specifică rezoluției native. Utilizați conversia 2D – 3D a imaginilor pentru a îmbunătăți DVD-urile. Supremația în domeniul soluțiilor de calcul de tip laptop.

Procesorul acestui laptop este unul de ultimă generație Intel Core i7 fabricat pe o tehnologie de 32 nanometri ceea ce înseamnă că veți obține performanțe ridicate cu un consum redus de energie. Modelul este 2630QM și are o viteză de procesare de 2000 Mhz în modul standard și de până la 2.90 GHz în modul Turbo. Memoria cache a acestui procesor este de 6144 KB asigurându-vă o rulare optimă în orice tip de aplicație.

Display-ul este unul LCD LED 3D FHD TruBrite cu o diagonală ce măsoară 17.3 inch și care poate reda o rezoluție maximă de până la 1920 x 1080 (Full HD). Împreună cu ochelarii 3D care îi primiți în același preț cu laptopul, cu ajutorul difuzoarelor Harman Kardon și cu unitatea de citire a discurilor de tip Blu-Ray acest laptop vă oferă o profunzime sonoră și video mai mare decât cea a majorității laptopurilor.

La capitolul memorie RAM Toshiba Satellite P775-100 vine echipat cu două plăcuțe ce însumează un total de 8GB, acesta fiind și maximul de memorie suportat de acest laptop. Deci un posibil upgrade pentru viitor nu va putea fi posibil, însă cred că un upgrade la acest laptop nu va fi necesar decât după vreo 5 ani. Spațiu pentru stocarea fișierelor este suficient pentru absolut oricine, deoarece acesta vine cu un hard disk de 1.5 Tera tip SATA. Însă dacă HDD-ul era unul de tip SSD atunci ar fi fost totul perfect, însă acesta aproape atinge perfecțiunea. 🙂

Placa video este una pe măsură, vorbim despre o placă video dedicată produsă de NVIDIA model GT 540M cu o capacitate a memoriei de 2048 MB (2GB). Nu cred că mai trebuie să precizez că această placă video va rula fluent și fără probleme orice joc apărut până la ora actuală. În plus primiți și un Kit NVIDIA 3D Vision.
Ca și caracteristici speciale Toshiba Satellite P775-100 are tastatură iluminata, foarte utilă atunci când veți tasta seara și nu aveți o sursă de lumină. În schimb acesta cântărește aproximativ 3 Kilograme, ceea ce nu este foarte mult pentru un laptop cu o diagonală de 17.3 inch însă va fi foarte greu de transportat. Are o baterie Li Ion cu 6 celule ce vă poate asigura o autonomie de până la 3 ore.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.