TV HANNspree SL32UMNB

Dacă îți dorești un televizor subțire cu un display de tip LED, dar îți dorești să fie și ieftin să știi că HANNspree SL32UMNB este televizorul perfect pentru tine. Acesta este un televizor care dispune de foarte multe opțiuni dar care are un preț minim, și asta datorită faptului că este făcut de cei de la HANNspree și nu de alte firme mai cunoscute, iar diferențele dintre acesta și alt televizor este prețul și firma :).

Televizorul HANNspree SL32UMNB are un design simplu, dar în același timp este un televizor elegant ideal pentru o cameră de apartament, dormitor sau living. Are o diagonală suficient de mare, deci nu trebuie să vă faceți griji că vă vor durea ochii sau că va consuma prea mult curent deoarece acesta are un consum redus de energie datorită display-ului de tip LED acesta face un consum de doar 75 Wați.

HANNspree SL32UMNB din fataHANNspree SL32UMNB suportHANNspree SL32UMNB din spatespate

Vezi mai multe poze, preț și detalii aici …

Continuăm acest review și ajungem la partea audio a acestui televizor și găsim două difuzoare invizibile cu o putere de ieșire a sunetului de 2 x 6 Wați și ca o caracteristică superioară a sunetului găsim Virtual Surround. Pe partea video, acesta are un display cu o diagonală de 81 de centimetri este unul de tip LED Backlight și are o imagine de tip HD, deci nici acest televizor nu este unul Full HD (chiar dacă toată lumea vrea televizoare Full HD între aceastea și cele HD Ready nu veți observa nici o diferență). Ca și caracteristici superioare ale imaginii acesta are: 50 Hz, 3D Comb Filter, 3D De-Interlacer, Noise Reduction, 3:2/2:2 Pull Down, 24P True Cinema.

Chiar dacă este un televizor LED ieftin și nu este produs de o firmă foarte cunoscută de români, acesta are și tuner digital de tip DVB-T MPEG4*, DVB-C MPEG4* cu care bine știți puteți recepționa fără alte decodoare posturile TV în format digital sau în format HD. În plus acesta mai are și player multimedia integrat, nu unul foarte performant dar suficient de bun pentru a putea vizualiza poze sau pentru a putea asculta chiar și muzică în format MP3

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.